stefan64 Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Dobry den, tak som sa stal aj ja vlastnikom Yeti-ho. Zatial v zabehu. Mam ale taky problem, ktory neviem lokalizovat, a nechcem utekat do servisu hned prvy mesiac. A teraz popis: Pri pomalom cuvani do kopceka so strkom ( rozumej do garaze - asi 10 m) , trochu na spojku, sa vyvali divny smrad spod auta. Cele cuvanie trva tak 10-15 sekund, takze mi to nepripada taky hrozny zahul na spojku. Alebo to robi Haldex? Tak, a uz teraz sa bojim reakcii..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Je to nový, tak to ještě smrdí novotou. Všechno se zajíždí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 na 100 % spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Jasný, je to spojka, jestli jí necháš 15 sekund prokluzovat. Taky mě to děsilo (a to jsem na spojku opatrný a fakt ji šetřím) bál jsem se že bude za chvíli v háji, ale teď má auto najeto 40 000 a ještě drží :-) a už nesmrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 Jo, znám to taky a taky jsem na spojku háklivý. Je to spojka, ale vysmrádne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan64 Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Chlapi, dakujem za podporu! Aj som sa vylakal, lebo som si aj myslel, ze spojka. Ale s mazdou 626 som na jednu spojku urobil 340 000, a stale to auto ide, poziva ho syn - nech sa uci. Mate ale pravdu.... teraz som sa vratil z Chorvatska, a pri posuvani v kolone a dokonca po rovine som ten zapach zacitil znova, aj ked uz len mierny. Ale ako som napisal na zaciatku, cuval som tak 10 metrov, aj ked pomaly. Teraz chodim uz do garaze predkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 taky se mi to dnes stalo. Auto má najeto 400 km a dnes auto smrdelo od zadní nápravy, jako když se pálí nějaký plast. Dostalo celkem zahul na sněhu. Navíc při 90 auto divně trhá. Asi jsem ztratil závaží na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.