Zuzanata Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Ahojte, mam Fabiu 1.9sdi (2002), potrebovala by som vymenit vstrekovacie cerpadlo, ma s tym niekto skusenost? Treba to potom preprogramovat? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Proč zakládáš pořád nové vlákna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzanata Vloženo 11. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Pretoze mi nikto nevie poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Á kdo ti poradil, žer vyměnit vstřikovací čerpadlo a proč? kolik máš najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzanata Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Mechanik, dal to na diagnostiku a ze chyba je v cerpadle. On mi ho chcel povodne opravit, ale ked mi povedal tu sumu, tak sa mi lepsie oplati zohnat pouzite cerpadlo a vymenit ho. A najazdene mam 240 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Napiš číslo té chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Mechanik, dal to na diagnostiku a ze chyba je v cerpadle. On mi ho chcel povodne opravit, ale ked mi povedal tu sumu, tak sa mi lepsie oplati zohnat pouzite cerpadlo a vymenit ho. A najazdene mam 240 000km. Vymen mechanika. Cerpadlo netreba kodovat. Meni sa kus za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ty tam někde čteš, že machanik chtěl kódovat čerpadlo? Čtu to tam a zpátky a na slovo "kodovat" jsem narazil teprve ve Tvém příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 WOJNAR: Ach wojnar!! Hned v prvom prispevku je napisane: Ahojte, mam Fabiu 1.9sdi (2002), potrebovala by som vymenit vstrekovacie cerpadlo, ma s tym niekto skusenost? Treba to potom preprogramovat? :kol-47: CERPADLO PO VYMENE NETREBA PREPROGRAMOVAT ----- kodovat!!! :rtfm: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 no, já jen že jsi úplně kravsky citoval jiný příspěvek a když se příspěvek cituje, předpokládá se, že se na něj taky odpovídá. Dále taky nevím proč by měla měnit mechanika, když ten nic o potřebě přeprogramování/kódování čerpadla neříkal. Naopak ji chtěl ušetřit peníze opravou stávajícího místo koupě nového. Že dále Zuzanata chce ušetřit ještě více a pro výměnu použít čerpadlo použité je už jiná věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Jako obvykle mimo mísu: Oceláři Třinec max pohodička. A pak tři sta smajlíku a nesmyslu!!! Ako povedá môj kamarát zo Slovenska, ani v ľavo, ani v pravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Zas odpoved mimo temu. Ale ved niako treba zaujat blbimi kecami. Ze Vag bobo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 No konečně si pochopil PROCHY, že tady nikoho nezaujmeš blbýma kecama, no tobě to dneska pálí. Ještě uber na smajlících a budeš number one z Bratislavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzanata Vloženo 24. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Ahojte, bola som na par dni mimo, preto ta oneskorena odpoved. Císlo chyby je 17970. Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 (editace) Relé palivového čerpadla 109 (J17)- zkrat na plus. Kontrola elektrického vedeni, kontrola relé přes akční členy. Relé výměna. Editováno: 24. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzanata Vloženo 24. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Dakujem a asi blba otazka, ale kde najdem Relé palivového čerpadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Tyhle relátka jsou v prostoru za pojistkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.