Majký Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Téměř sousedi s uživatelem Anthoan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Nevím, zda to byl člen fóra, ale potkal jsem stříbrnou Fabii 1 combi, černý okna, RS nárazník vpředu, 16 nebo 17" kola .. takový ty černý a chrom na boku. Bylo to na křižovatce s Bucharovou, Praha, dřív jsem ho nestačil dojet, furt mě tam brzdil nějakej loudal s Octávii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 29. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Nevím jestli je členem, ale včera jsem viděl na benzínce OMV Nové Butovice, Praha bílou Fabii 1 combi s černou kapotou, střechou a zadníma dveřma. Práskne se vlastník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 já to nebil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Tady ze západu asi nikdo nebude co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Ja jsem primo opacnej kousek , vyhodneji uz je jen Hrcava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Tak to máme asi vcelku smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 (editace) Já jsem skoro ze západu Lounsko... Editováno: 27. Říjen 2012, autor: SOLTEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 (editace) Mně nikdo ne najdé no může z fcp mně najdou . A někdy jsem v českú Na fcp (fabia club polska) mamé též tema taký - klubowicz on the road . to je tema pro všechné fora Editováno: 28. Říjen 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 koukám že na tomhle tématu je už pěkně dlouho mrtvo, ale jinak je tu někdo z pardubicka nebo hradecka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 včera večer jsem potkal na kruháku u vamberka červenýho roomstra, byl sníženej a měl tam laďák, ale nejsem si jist jestli je ze skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 pokud se bavíme o tom stejným roomsteru, tak ho potkávám v pardubicích, ale jestli je ze ŠH, tak taky netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Dneska v Lokti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 včera večer jsem potkal na kruháku u vamberka červenýho roomstra, byl sníženej a měl tam laďák, ale nejsem si jist jestli je ze skodahome Já to nebyl, i když se občas po I/11 nebo I/35 pohybuju taky - Drobek sice červenej je, ale laďák jsem zatím nedával, i když kdo ví, co bude po Novým Roce...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Heh. To je náhoda. Zrovna jsem se chtěl zeptat co je za kluka co má bílou F1 v kombíku s čevneným znakem a lemováním masky vpředu a na zadním skle zeleně napsáno "dehet is real" nebo tak něco. A voni sou fotky toho auta právě zrovna jako nejnovější v galerii.... Parkovalo u nás na zimáku u Pouzara. Ty jsi hráč? Já sem ledař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.