Publikováno Červenec 12, 201213 r Dobry den,mam velky problem s mojou fabiou. Napychol som auto na vag a pise mi,ze mam zablokovanu jednotku motora a auto neide nastartovat. Stalo sa to pri vymene budikou povodnych za ine.Za rady velmi pekne dakujem.
Červenec 12, 201213 r Cau!a immo si prepisal zo starich budikou do tych co tam mas teraz??? Upraveno Červenec 12, 201213 r od imroo
Červenec 12, 201213 r Dvě věci: 1.) pročti si téma o víměně budíků-nepředělal si imobilizér-respektive klíče a budíky musí bejt naladěný na "stejnou vlnu" 2.) krásnej název tématu :kol-44: , To zas bude vyhledávač fungovat na 1 000 %. :wallbash:
Červenec 12, 201213 r Autor no prave ze som nestihol ho nakodovat nez moj oco otocil klucikom. takze mi staci nakodovat immo a bude to v pohode? Lebo sa mi zda ,ze ked som sa o to pokusal podla niejakedo postupu tak mi tam chybali niejake hodnoty ked tam dam stare budiky.
Červenec 12, 201213 r proč se lidi serete do věcí kterým nerozumíte..a když už, tak si aspoň něco málo načíst...zde máš návod:
Červenec 12, 201213 r Autor nie tie budiky su uz pouzite a mal som stiahnuty postup ako na to ale tento je lepsi takze dakujem. a este som cital ze sa ma po 60 minutach odblokovat aleja ked som tam dal tie povodne budiky tak mi auto stale nestartuje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.