fabiaMM Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Dobry den,mam velky problem s mojou fabiou. Napychol som auto na vag a pise mi,ze mam zablokovanu jednotku motora a auto neide nastartovat. Stalo sa to pri vymene budikou povodnych za ine.Za rady velmi pekne dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imroo Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 (editace) Cau!a immo si prepisal zo starich budikou do tych co tam mas teraz??? Editováno: 12. Červenec 2012, autor: imroo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Dvě věci: 1.) pročti si téma o víměně budíků-nepředělal si imobilizér-respektive klíče a budíky musí bejt naladěný na "stejnou vlnu" 2.) krásnej název tématu :kol-44: , To zas bude vyhledávač fungovat na 1 000 %. :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 no prave ze som nestihol ho nakodovat nez moj oco otocil klucikom. takze mi staci nakodovat immo a bude to v pohode? Lebo sa mi zda ,ze ked som sa o to pokusal podla niejakedo postupu tak mi tam chybali niejake hodnoty ked tam dam stare budiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 proč se lidi serete do věcí kterým nerozumíte..a když už, tak si aspoň něco málo načíst...zde máš návod: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 pokud dáš nové budíky, musíš si projít i tímto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 nie tie budiky su uz pouzite a mal som stiahnuty postup ako na to ale tento je lepsi takze dakujem. a este som cital ze sa ma po 60 minutach odblokovat aleja ked som tam dal tie povodne budiky tak mi auto stale nestartuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.