Publikováno Červenec 13, 201213 r Zdavím , chci vás poprosit o radu z ničeho nic mi přestala jet moje octávie 1.6 AEE , jediné co sem dělal před tím než přestala jet bylo to že jsem kontoroloval žárovky v zadních světlech (nesvítí mi zpátečkové) a k tomu sem zkusil pohnout s konektory co jsou na převodovce , myslel sem že by to mohl být spínač těch světel. Od té doby to nejede jen se motá startér ale nechytne. Zjistil sem že nedává jiskru a benzínové čerpadlo nepodává benzín . za každou radu budu moc rád.
Červenec 13, 201213 r Pohnul jsi konektorem od snímače otáček. Pohni s ním ještě jednou, rsp. jej rozpoj, vyčisti, prostříkej Kontoxem a AEE bude zase jet.
Červenec 13, 201213 r Autor a je to ten snímač co je zvrchu převodovky nebo ten nepřístupnej pod táhlem řazení ?
Červenec 13, 201213 r Zvrchu, někde na kraji, na přírubě. Snímá otáčky díky výstupkům na setrvačníku.
Červenec 15, 201213 r To je pravda, u AEE by měl být v rozdělovači. Tím trafem to samozřejmě být může, stejně tak tím snímačem otáček.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.