samton Vloženo 13. Červenec 2012 Vloženo 13. Červenec 2012 Zdavím , chci vás poprosit o radu z ničeho nic mi přestala jet moje octávie 1.6 AEE , jediné co sem dělal před tím než přestala jet bylo to že jsem kontoroloval žárovky v zadních světlech (nesvítí mi zpátečkové) a k tomu sem zkusil pohnout s konektory co jsou na převodovce , myslel sem že by to mohl být spínač těch světel. Od té doby to nejede jen se motá startér ale nechytne. Zjistil sem že nedává jiskru a benzínové čerpadlo nepodává benzín . za každou radu budu moc rád. Citovat
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Vloženo 13. Červenec 2012 Pohnul jsi konektorem od snímače otáček. Pohni s ním ještě jednou, rsp. jej rozpoj, vyčisti, prostříkej Kontoxem a AEE bude zase jet. Citovat
samton Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Vloženo 13. Červenec 2012 a je to ten snímač co je zvrchu převodovky nebo ten nepřístupnej pod táhlem řazení ? Citovat
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Vloženo 13. Červenec 2012 Zvrchu, někde na kraji, na přírubě. Snímá otáčky díky výstupkům na setrvačníku. Citovat
stk Vloženo 14. Červenec 2012 Vloženo 14. Červenec 2012 Tady asi néé,ten je v rozdělovači! Odešlo ti zřejmě zapalovací trafo... Citovat
Under Vloženo 15. Červenec 2012 Vloženo 15. Červenec 2012 To je pravda, u AEE by měl být v rozdělovači. Tím trafem to samozřejmě být může, stejně tak tím snímačem otáček. Citovat
Sudetak Vloženo 16. Červenec 2012 Vloženo 16. Červenec 2012 No jestli si s tím viklal pod proudem, mrknul bych i na pojistky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.