Publikováno Červenec 14, 201213 r Ahojte, poradí niekto aký náhradný palivový filter ide do filtra s označením 1K0 127 399 CA? UFI to nie je. Ďakujem.
Březen 25, 201411 r Ahojte mam v plane menit olej a filter na mojej Octavii 1,6 TDI CR 2010 problem je v tom ze mi kamos spominal o problemoch a moznom poskodeni cerpadla paliva pri vymene palivoveho filtra. Povodne som si to chcel menit sam ale teraz som zneisteni. Dakujem za rady pripadne navody a skusenosti.
Březen 25, 201411 r po výmene treba diagnostikou spustiť odvetranie (odvzdušnenie) palivového systému...
Březen 26, 201411 r po výmene treba diagnostikou spustiť odvetranie (odvzdušnenie) palivového systému... Vies prezradit ako a ci staci VCDS alebo VAS
Březen 26, 201411 r Dost by nam pomohol podrobny postup a ci staci VCDS alebo VAS na spustenie ovzdusnenia
Březen 26, 201411 r Myslíte si, že na Š.Yeti 2.0 TDI CR výměnu pal.filtru musím přenechat také odborníkom v servisu?
Březen 26, 201411 r nemusis, staci kdyz filtr zalejes naftou aby se to zbytecne nezavzdusnilo. Delam to tak a bez diagnostiky.
Březen 29, 201411 r Takze ak vymenim filter zalejem ho naftou a pozapajam hadicky bude vsetko fungovat ???
Březen 29, 201411 r na OII žiadne hadičky odpájať nemusíš , po poriadnom nasiaknutí naftou a zaliatí na 95% nebude problém , niekedy sa ale stane že to chytí vzduch a pomôže len diagnostika ...
Červenec 28, 201510 r Najlepsie je to spravit cez diagnostiku pri 1,6 TDi je iba jedno cerpadlo takže sa pušta iba jedno pri 2,0 tdi su dve treba pustit obidve.Zaliatie filtra nie je vzdy ucinne a nakoniec to može a nemusi chytit ale naco to trapit a riskovat. Inak vymena je jednoducha .Ja som mal tiez prvy krat stres Treba to robit niekde kde ked Vam to klakne aby ste to tam mohli nechat pokial nemate diagnostiku. Odporučam pustit cerpadlo aspon 2-3x po 180 sec pre istotu a potom pred startom este 2-3x poootocoit klucom pre klud duse nech to drapne na prvy krat a je pokoj
Únor 4, 20169 r Mám octavia 2, 1,6TDI CR, r.v.2010, musím pri výmene palivového filtra zalievať naftou, alebo len 3-4 krát pootočiť kľučom na nasatie nafty? Pekne ďakujem za radu.
Únor 4, 20169 r môžeš , len ho treba riadne nechať zaliať a nasiaknuť , potom ideálne aj vytiahnuť odsávačkou .. najlepšíe riešenie je asi odvetranie cez diagnostiku ale nie vždy je to po ruke
Únor 5, 20169 r OK, idem si na pupmu kúpiť liter nafty, zalejem to , počkám cca 1 hodinu, dolejem a zavriem. Dúfam, že to bude šlapať.Dík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.