PaveloSK Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Hoj borci! Nedávno som si šiel zapojiť kompresorík do zásuvky v aute, aby som si dofúkal kolesá na bicykli a ani jedna nefungovala (ani v kufri, ani pri ručnej). Tak som sa šiel mrknúť na poistky a v poistkovej skrini bola dokonca označená papierikom s nápisom "zapalovač" (čiže asi niekto s ňou v minulosti už mal problémy). Poistka bola samozrejme vyhorená, tak som tam šiel zasunúť druhú ale hneď ako som ju tam vložil, tak okamžite prdla. Ouha, niekde musí byť imrvére skrat... Podľa stavu (viď foto) zástrčky pri ručnej brzde je asi evidentné, že predchádzajúci majiteľ bol fajčiar, aj keď v aute to nie je vidieť alebo cítiť a taktiež som ho nikdy nevidel s cigaretou v ruke, ale to je teraz egal. Gro mojej otázky spočíva v tom, že môže podľa vás za to skratovanie dezolátny stav prednej zástrčky a ako ju dokážem vybrať a prípadne vymeniť? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Zastrcku dokazes vybrat a vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 PROCHY603: super odpoveď,to mu dokáže určite pomôcť..nepýtal sa či ju dokáže vybrať,ale "AKO" ako ju dokážem vybrať a prípadne vymeniť? PaveloSK: skús sa pozrieť sem.. http://forum.skodahome.cz/topic/94643-demontaz-stredoveho-tunellu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 LIBERO: Pytal sa aj ci ju dokaze vymenit. Napisal som ze ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 15. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Ako sa pozerám, tak sa pozerám na svoj príspevok ale ja tam stále vidím to slovíčko AKO, pretože mne je jasné, že to dokážem vymeniť len chcem byť predtým trocha erudovanejší, nech dačo nepolámem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 z toho si nič nerob,PROCHY vidí len to,čo mu vyhovuje...ostatní to "AKO" tam uvidia.. rozober to podla toho môjho odkazu,odpoj konektor z tej zásuvky a vyber (vytlač) ju z panela...budeš ale musieť zabrať,zľahka nepôjde..veľa zdaru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Já jsem ji měl také takovou při koupi auta, strčil jsem do ni malý ocelový kartáček na vrtačce, vyleštil jsem ji a prostříkl kontaktolem. Už je dva roky OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 15. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Ano, to ma tiež napadlo ale chcem to mať na fest spravené, lebo nechcem, aby mi dakde v Chorvátsku či inde ďaleko od domova prdla poistka a do dvoch hodín by som ostal stáť s vybitou navigáciou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Byl jsem s tím i v Chorvatsku, měl jsem tam napojenou ledničku, neustále tam nabíjím mobil a pořád v pohodě, ale nepřesvědčují tě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 15. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Rozumiem, mne by sa tento spôsob asi tiež viac páčil a bol by lacnejší a časovo menej náročnejší, nuž podľa mňa tá moja zástrčka to už má za sebou a sicher je sicher.. Ešte jedna otázka do pléna - kolkátku torx treba na tie šróbiky v stredovom paneli a celkovo sa väčšinou na Fábiach vyskytujú torx šróby akej velkosti? (ešte nemám nakúpené poriadne náriadenie, dávnejšie mi na feldu stačila jedna račňa a jeden krížový šróbovák) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Na houby to rozebrat, pak to všude vrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Rozumiem, mne by sa tento spôsob asi tiež viac páčil a bol by lacnejší a časovo menej náročnejší, nuž podľa mňa tá moja zástrčka to už má za sebou a sicher je sicher.. Ešte jedna otázka do pléna - kolkátku torx treba na tie šróbiky v stredovom paneli a celkovo sa väčšinou na Fábiach vyskytujú torx šróby akej velkosti? (ešte nemám nakúpené poriadne náriadenie, dávnejšie mi na feldu stačila jedna račňa a jeden krížový šróbovák) TORX 20,25,30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.