Publikováno Červenec 23, 201213 r caute, rozmyslam nad vymenou radia v mojej octavii 2 (rv 2007). Mam 1din Blaupunkt + odkladaci priestor pod nim. Chcel by som to dat prec a dat tam 2din original radio skoda. V prvom rade sa neviem rozhodnut ake? Columbus? Audience? alebo odporucate nieco ine? A v druhom rade netusim co vsetko k tomu treba a co si mam zistit. Cital som tu zopar tem, ale nerozumiem napriklad ako je to s tym kodovanim alebo co vlastne treba. Dakujem pekne za pomoc
Červenec 23, 201213 r Když si četl pár témat, proč se neptáš tam? Columbus nebo Audience, záleží co odněj chceš.
Červenec 23, 201213 r Autor no vacsina tem bola na inu temu a boli to len pojmy, ktore sa kde tu objavovali a dokopy nic mi nevraveli. tak minimum je radio+mp3, usb(vyhoda) paci sa mi aj ta navigacia, ale otazka je kvalita map a ci potrebujem menit antenu kvoli gps? som ochotny zaplatit za radio, ak to za to stoji .. ale na druhu stranu zbytocne preplatit to, co nevyuzijem je tiez blbost - preto ma zaujima aj nazor skusenejsich
Červenec 24, 201213 r USB nemá žádné origo radio, to k němu pak potřebuješ MDI. Columbus a Amundsen jsou navigace, zkušenost s Columbem dobrá, mapy byly pro mou potřebu zcela dostačující, zvukově rovněž vyhovoval. Ale sám si musíš určit priority. Upraveno Červenec 24, 201213 r od karel21
Červenec 24, 201213 r Tak tak, Columbus mi vyhovuje jak dotykový ovládání, tak v tom že umí přehrávat filmy. Navigace je podle mě lepší než u nějakejch přenosnejch zařízení. říká včas kudy tudy, neseká se a RDS-TMC docela dobře funguj-ale ne u nás. zmateně nepřepočítává trasu a dá se spolehnout na rychlostní limity co ukazuje. A mypy? Záleží jak starý budeš mít.
Červenec 26, 201213 r Autor super, dik za info otazka1: co antena? treba menit? kvoli gps signalu otazka2: cital som nieco o gateway. okrem toho ze este netusim co to je tak treba s tym nieco riesit? (a viete mi to prosim aj vysvetlit? pripadne link) zatial asi vsetko .. prosim neukamenujte ma diik
Srpen 17, 201213 r 1. - Antena - musíš dát někam GPS - buď výměna na střeše, nebo ji někam schovat - pod palubku. 2. - Gateway - podle toho jaký máš modelový rok, aby Ti nevybíjel baterku.
Srpen 19, 201213 r u Columbuse se měnit v určitých případech nemusí, software se dá upravit aby nevybíjel baterku
Prosinec 19, 201212 r Autor tak sa znovu vraciam k tomuto ... znovu sa nasiel cas aj financie MY2008 a CAN Gateway 1K0 907 530 L da sa z toho zistit, ci bude problem s vybijanim? Upraveno Prosinec 19, 201212 r od xorb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.