Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

caute,

rozmyslam nad vymenou radia v mojej octavii 2 (rv 2007).

Mam 1din Blaupunkt + odkladaci priestor pod nim. Chcel by som to dat prec a dat tam 2din original radio skoda.

V prvom rade sa neviem rozhodnut ake? Columbus? Audience? alebo odporucate nieco ine?

A v druhom rade netusim co vsetko k tomu treba a co si mam zistit. Cital som tu zopar tem, ale nerozumiem napriklad ako je to s tym kodovanim alebo co vlastne treba.

Dakujem pekne za pomoc

Když si četl pár témat, proč se neptáš tam?

Columbus nebo Audience, záleží co odněj chceš.

• Autor

no vacsina tem bola na inu temu a boli to len pojmy, ktore sa kde tu objavovali a dokopy nic mi nevraveli.

tak minimum je radio+mp3, usb(vyhoda)

paci sa mi aj ta navigacia, ale otazka je kvalita map a ci potrebujem menit antenu kvoli gps?

som ochotny zaplatit za radio, ak to za to stoji .. ale na druhu stranu zbytocne preplatit to, co nevyuzijem je tiez blbost - preto ma zaujima aj nazor skusenejsich ;)

USB nemá žádné origo radio, to k němu pak potřebuješ MDI. Columbus a Amundsen jsou navigace, zkušenost s Columbem dobrá, mapy byly pro mou potřebu zcela dostačující, zvukově rovněž vyhovoval. Ale sám si musíš určit priority.

Upraveno od karel21

Tak tak, Columbus mi vyhovuje jak dotykový ovládání, tak v tom že umí přehrávat filmy. Navigace je podle mě lepší než u nějakejch přenosnejch zařízení. říká včas kudy tudy, neseká se a RDS-TMC docela dobře funguj-ale ne u nás. zmateně nepřepočítává trasu a dá se spolehnout na rychlostní limity co ukazuje. A mypy? Záleží jak starý budeš mít.

• Autor

super, dik za info

otazka1: co antena? treba menit? kvoli gps signalu

otazka2: cital som nieco o gateway. okrem toho ze este netusim co to je :p tak treba s tym nieco riesit? (a viete mi to prosim aj vysvetlit? pripadne link)

zatial asi vsetko .. prosim neukamenujte ma :)

diik

• 3 týdny později...

1. - Antena - musíš dát někam GPS - buď výměna na střeše, nebo ji někam schovat - pod palubku.

2. - Gateway - podle toho jaký máš modelový rok, aby Ti nevybíjel baterku.

u Columbuse se měnit v určitých případech nemusí, software se dá upravit aby nevybíjel baterku

• 4 měsíce později...
  • Autor

tak sa znovu vraciam k tomuto ... znovu sa nasiel cas aj financie :)

MY2008 a CAN Gateway 1K0 907 530 L

da sa z toho zistit, ci bude problem s vybijanim?

Upraveno od xorb

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.