Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

při startování mi škrtící klapka nejdříve píská a pak v ní cvakne, jako kdyby byla zaseknutá (video).

http://www.youtube.com/watch?v=Tqv__d9ZyIE

Je to normální nebo bude brzo KO?

Jinak vše funguje normálně...startování, volnoběh atd.

A ikdyž na tom videu se to jeví jako dost hlučné, tak při zavřené kapotě to ven slyšet není.

Děkuji za reakce.

Při jakém startování? To jako myslíš to základní nastavení po zapnutí klíčů?

• Autor

Pravda, napsal jsem to špatně...

Myslel jsem před startováním - klíč v poloze 2.

Není nějaká zanesena? Pokud je čistá a vše je ok tak to neřeš.

A neměla by se takto "sama" nastavovat jen při odpojení baterie a následném připojení nebo díky vagu? Nevěděl jsem, že se takto nastavuje před každým startem. Jinak jak píše Vag Bobo, pokud vše funguje normálně - startování, volnoběh atd., tak bych to neřešil.

Jsem si také myslel a na otcové Feldě jsem přišel na to že to dělá při každém zapnutí klíčů.

• Autor

Ano dělá to před každým startem....

Jinak klapka je vyčištěná. Nechával jsem ji asi před půl rokem vyčistit a nastavit v servisu a včera jsem ji sundával a je čista. Sundal jsem z klapky i ten plastový kryt a vevnitř vše vypadá v pořádku (neočazené konektory motoru, ozubená kolečka také OK ). Potom jsem udělal ještě základní nastavení přes VAG, ale děla to pořád...

Asi jsem si toho prostě dřív nevšiml . :)

Každopádně děkuji za uklidnění. Už jsem měl pomalu objednanou novou klapku.

Za týden jedu s autem 2500km na dovolenou, tak teď poslouchám všechny pazvuky. :)

Pusť si rádio na plný kule jako já a máš po problému. Jenom mezi písničkama to ticho Ti pak přijde jako hrozný randál :D

Tohle je normální, takhle by se měla nastavovat do základní polohy před každým nastratováním ale nikde není záruka že to skutečně udělá. A když začne zlobit nebo ji máš delší dobu vyndanou tak jí stejně musíš nastavit vagem.

• 7 měsíců později...
Oznacenie mojej klapky je 036133062B, v ponuke sú ale iné typi, môžem použiť aj z iným písmenom?? 

036133062

036133062L

036133062N

03D133062B

03D133062N

tu píšu že je to na tieto modeli: http://www.autodielyskoda.sk/products/s ... 36133062l/

Mám Fabiu Combi 1.4 16V 55kW r.v.:2001 motor AUA + LPG Landy Renzo (sekvenčné)

podle všeho by to mělo pasovat dole je tabulka koukni na typ motoru a budeš chytřejši))

036133062B → 036133062 → 036133062L ...to je postup,ako prebiehali náhrady..takže L-ková by mala byť posledná verzia...100% istota podľa VIN-ka

• 3 týdny později...

vdaka za info páni.. :)

já,že už ani neprídeš :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.