stany Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 mam problem s kolisanim rucicky u octy 1 1.8 t,hlavne u studeneho motoru me vyskoci a pak klesne a chvili zustane na nule,nekdy me to drzi,termostat mam pul roku novy-original...co to muze byt?cidlo teploty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 urob diagnostiku,ale čidlo bude asi v "háji" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 měl jsem ten samý problém, po výměně čidla vše v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 25. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 (editace) takze je to cidlo teploty?at se dopredu mrknu kolik to stoji? je to tohle? http://www.cc-autodily.cz/snimac-teploty-1_1 Editováno: 25. Červenec 2012, autor: stany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 25. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 primo to nesouvisi s problemem,ale nedavno jsem menil predni desky,svicky,vzduch.filtr a mechnik si rek penize za 3.hodky prace,kua nejak moc ne?,jinak to cidlo je na jak dlouho a mozna bych menil olej v prevodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 (editace) Nechal jsem si jej měnit s výměnou vlnovce - dvojité čidlo cca 620,-, práce 300,- - otázka pár minut. Vše v autorizovaném servisu (je nejblíž) Mám ale jinou motorizaci Editováno: 25. Červenec 2012, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 (editace) primo to nesouvisi s problemem,ale nedavno jsem menil predni desky,svicky,vzduch.filtr a mechnik si rek penize za 3.hodky prace,kua nejak moc ne? no k*rva,že moc za hodinku sa to dá urobiť... Editováno: 25. Červenec 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 25. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 (editace) byl jsem po dovolene jeste v dobre nalade,ale taky se me to zdalo prehnane,bere 250kc na hodku,material jsem mel svuj za levno z netu,tak si chtel asi vydelat pritom jsme na malem meste,zlodejina. Editováno: 29. Červenec 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 (editace) takze je to cidlo teploty?at se dopredu mrknu kolik to stoji? je to tohle? http://www.cc-autodi...mac-teploty-1_1 Ne, tohle je na teplotu nasávaného vzduchu! Nejspíš tam máš tohle http://www.cc-autodi...A&model=OCTAVIA Záleží na roku výroby. Radši se podivej. Editováno: 26. Červenec 2012, autor: Albert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 26. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Ne, tohle je na teplotu nasávaného vzduchu! muzes me tu dat link na to cidlo,diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Ne, tohle je na teplotu nasávaného vzduchu! Nejspíš tam máš tohle http://www.cc-autodi...A&model=OCTAVIA Záleží na roku výroby. Radši se podivej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 26. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 vzali byste tu cinu?kdyz je to pod stejnym cislem?.Muze dojit k pozkozeni motoru?kdybych jej nemenil,nebo jaky to ma vliv na auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Čínu neber! Čidlo je dvojité - jeden okruh pro budíky -druhý pro motor pokud ti blbnou budíky, teplota pro motor může být v pohodě. Nech to zkontrolovat VAGEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 6. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Meni se to cidlo jen u chladneho motoru?nebo jakou teplotu muze mit motor,zacalo me auto na LPG cukat po vymene svicek je to cca mesic co jsem daval BOSCH LONGLIFE - F7LTCR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 tak u chladnejšieho motora je menšia pravdepodobnosť popálenia sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 8. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Muze nekdo napsat jak vymenit to cidlo?V knizce jak na to jsem to nenasel,udajne to neni moc slozite,nejaky obrazek by se hodil,udajne je to cidlo u bloku motoru z prave strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
curil Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 čidlo v tahu 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 (editace) Muze nekdo napsat jak vymenit to cidlo?V knizce jak na to jsem to nenasel,udajne to neni moc slozite,nejaky obrazek by se hodil,udajne je to cidlo u bloku motoru z prave strany "Jak na to" je k ničemu. Tu http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 se proklikej k dílenské příručce a stáhni. Editováno: 9. Srpen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 tak udajne je to tohle cidlo. http://www.cc-autodily.cz/cidlo-teploty-dvojite-5_5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Ale pozor jsou dvě provedení a liší se konektorem. Já potřeboval modrý hranatý a výslovně jsem to napsal do objednávky a samozřejmě že poslali s půlkulatým konektorem. Nakonec jsem ho koupil za zlodějskou cenu ve Škodovce a tam mi nosili čidla na ukázku a až třetí bylo ono. Prý na více než 10 let satarý auto jim počítač nic neřekne. Bylo to pro 1,8 T a používaly se obě provedení naráz, asi podle výbavy auta, jenže konektor má každý provedení jiný a tak to není záměnný bez přemontování konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.