one-z Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Ahoj, nabíhalo mi pozdě turbo, tak jsem měnil za jiné s cca 60tkm. Co mě však překvapilo, tak po vyndání starého na něm nebylo nic vidět, vůle prakticky žádná a lopatky taky ok. Jediný rozdíl byl, že staré má slabší pružinu na zavírání obtok. ventilu, než "nové". No je tam "nové", zlepšení nastalo, ale jestli je to ok nevim. Snažil jsem se na netu sehnat nějaký jiný log pro porovnání a nic jsem nenašel, tak jestli by na to někdo mrknul, nebo mi poslal jeho log turba, byl bych vděčný Motor je 55kW, AMF Tady jsou v excelu pro porovnání staré a "nové" http://uloz.to/xcJbAR7/turba-xlsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 koukal jsem se, 1.4ky tolik neznám, ale co jsem se projel a co vím, tak tenhle motor má prostě pozdější náběh (kolem 2000ot) a malé spektrum využitelných otáček, proto dost majitelů nechává dělat chip, aby se to alespoň trošku zlepšilo a zároveň to ožilo.....dle mne to už lepší v serii nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 3. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 díky za odpověď, byl jsem naměřit jinou fabku s tímto motorem a log byl v podstatě úplně stejný, takže to bude asi ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 mam 1.4 tdi 59kw a mam to chiply na 76kw. turbo nabiha cca kolem 1800 otacek je slyset to piskani ale ozije to az za 2000 a v klidu se to da podrzet do 4000 kde to treba na trojku udela stovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killerz Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 zlepší se to jen v pripadě že se namontuje turbo s naklapenim z jineho modelu 1.4....ja mam čip na 74kw a zlepšení nic moc....občas použiju power box a tam je to už znatelny zlepšení ale zas to hulá jako krava jak to nestačí tu naftu spalovat ale je stim cca prez 90 KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 90kw uz je na seriovej motor moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Taky si myslím, ten motor musí trpět jako blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 by me zajimalo kolik tlaci v tomhle naladeni turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kub@s Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Zdravím chtěl bych se zeptat, zada někdo neví kolik tlačí turbo u 1.4 TDI 59 Kw? serie bez úprav. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 nedal bych za to ruku do ohne ale myslim ze 0,950 baruudelej log a dozvis se toja mam pozadavek po chipu na 1,098 baru ale bezne tam mam 1,150 baru prefukuje az na 1,4 baru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 21. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 1,4 TDI 55kW má požadavek v serii 2091 mbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 (editace) tak si od toho odecti 1000 protoze to je atmosferickej tlak ale i tak je to na serii moc nemas to nahodou chipnuty? Editováno: 21. Srpen 2014, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 21. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 jj, je to tlak od nuly Jinak teď už to čiplé je, ale ještě jsem to nelogoval. Úpravce mi říkal, že zvednul tlak o desetinu a asi trochu přidal na naftě, že většina myslim přidává jen naftu? Nebo jak to říkal.. Každopádně to nezakouří ani při řazení, ale tak jak tobě to nejede, když jsem porovnával videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 pritom ja mam na turbu pridano jen trosicku jeste to budem zvedat az bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 24. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Jo, taky mi rikal, ze to zvedne jen lehce s ohledem na najezd a uvidi se, mozna ho nekdy casem necham, aby pritlacil na pilu, s tou kratkou prevodovkou je to ted prijemny, jen chybi sestka, i do kopce to udela pres 180 a je to pretoceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 kolik ti to ted tlaci at vim kam az muzu zajit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 24. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Nekdy v tydnu zkusim udelat log, ale rikal, ze to zveda jen o desetinu, slovo jen me docela prekvapilo, tak asi snese i vic, otazka pak ale životnost. Kolik mas uz najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 mam pres 312 000kmjinak nasel sem polo bluemotion co tlaci 1,22barted sem koukal a pozadavek 1,15bar ale limiter zustal na 1,091bar takze koukam ani diesel power nejsou stoprocentnino po vejplate zajedu ke znamymu a ten mi to predela tak jak se to ma a trochu to prifouknem, zkusim to na 1,2bar snad to bude drzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.