Zed8 Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Dobry den.Potreboval bych poradit,kde presne najdu cidlo zpatecky.musim pod auto? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Dobry den.Potreboval bych poradit,kde presne najdu cidlo zpatecky.musim pod auto? dekuji no většinou na převodovce.. taky záleží jaký motor víš.. ale věršinou vedle startéru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zed8 Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 no většinou na převodovce.. taky záleží jaký motor víš.. ale věršinou vedle startéru.... Motor 1,9TDI 66 KW 2002..Ze to bude na prevodovce me napadlo,ale chtel jsem vedet kde presne to cidlo je.Jestli dole,nahore a v kterem miste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 no většinou na převodovce.. taky záleží jaký motor víš.. ale věršinou vedle startéru.... Motor 1,9TDI 66 KW 2002..Ze to bude na prevodovce me napadlo,ale chtel jsem vedet kde presne to cidlo je.Jestli dole,nahore a v kterem miste.. zezhora na převodovce je klasický konektor, ten vydej a zkus propojit oba kontakty na konektoru, mělo by se ti vzádu rozsvítit světlo. Pokud ne, máš problém někde jinde .. ale na 99% to bude vadný spínač zpátečky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radyysek Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 nedavno sem zistil,ze mi nesviti zpateckove svetla. pojistky ok, zarovky ok, pripojeni dratu na tistak se zarovkama-zadnni svetla ok, ostatni zadni sviti jen ne zpateckove... nevite cim by to mohlo byt???? poradite??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 ona ta převodovka (mrška jedna) má senzor zařazení zpátečky,takže asi bude v dýmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Zeshora na převodovce je čidlo, zkontrolovat a nebo rovnou vyměnit. PS: Zkus tam to čidlo odpojit a proklemovat ty kontakty jestli se rozsvítí couvačka, potom je to jistý že to je čidlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Najednou mi přestaly svítit "couvačky" a fungovat parkovací senzory. Po delším hledání, když pojistky OK , jsem chtěl vyndat spínač na proměření a přitom jsem zjistil, že jeden přívod konektoru překousnut a druhý načatý... oba cca 5 cm od konektoru. 1. místo je pod baterií - když ji vyndám, jde a event. jak demontovat plast držák, na které stojí. A dostanu se vůbec k tomuto kabelovému svazku? 2. Co proti kunám nebo myším? Podotýkám, že auto je garážované, kde myši ani kuny nejsou, ale zřejmě stačí chvilka venku... Dík předem za rady K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tohle možná nebou kuny ale spíše nějaká výrobní vada. Protože tohle jsem měl přesně i já a ve stejném místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Muzes sdělit, jak jsi se k těm kabelům dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Můj servis man pokud se dobře pamatuju tak sundal baterku a pak ten držák pod baterkou a tak nějak. Myslím že i airbox nebo jak se tomu řiká musel dát stranou. Už je to dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Mymochodem ten parkovací asistent se zapíná tím že se rožnou couvací světla tak když do nich nejde šťáva tak ani parkovací asistent není aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Jestli máš trochu lepší nářadí tak na tom nic není. Vyndáš baterku a v tom plastu pod ní jsou asi 4 šrouby, ten sundáš a snad se na ty kabely už dostaneš, kdyby ne tak ještě airbox. Normálně ty prodřený kabely přestříhni, nasaď smršťovací bužírku, spájej kabely dohromady a přetáhni bužírku a ohřej a máš hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Díky za radu, opraveno! Omlouvám se myším a kunám, protože ustřižení způsobeno chybnou montáží kabelového svazku v této oblasti ve výrobě. Preventivně zkontrolováno u kamaráda (O1, rv. 01, najeto 130 tkm), kde stav těsně před odstřižením a proto též zvolena oprava. Nevím, možná někdo má poznatky o tom, že u dalších ročníků odstraněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozupa Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Ahoj lidi mam ten samej problem nesvítěj couvajdy nevim zezačátku to probliklo ale pak už vůbec nevim si rady zkusim demontovat tu baterku a ten kryt pod ni a podivam se na ty kabely ale možná bude v haji i ten snimač nevim kde je jestli v řadící páce nebo v převodovce pls poradte lampy sou v poho žárovky taky tak nevim,,,,dik Editováno: 23. Únor 2009, autor: kozupa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Ahoj lidi mam ten samej problem nesvítěj couvajdy nevim zezačátku to probliklo ale pak už vůbec nevim si rady zkusim demontovat tu baterku a ten kryt pod ni a podivam se na ty kabely ale možná bude v haji i ten snimač nevim kde je jestli v řadící páce nebo v převodovce pls poradte lampy sou v poho žárovky taky tak nevim,,,,dik Spinac mas namontovany na prevodovke!!! Skontroluj kable jak sa to riesi o par riadkou vyssie, ak su kable O.K. Tak mas zly spinac na prevodovke. Skontroluj si aj poistku+ziarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostišrot Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) Mám takový menší, nebo větší problém. Při zařazení zpátečky mi nefungujou parkovací senzory a dnes jsem zjistil, že ani nesvítí zpatečková světla. Neví někdo příčinu? Napadlo mě, že by mohla být prasklá žárovka, ale je to asi blbost...co by to mělo společného se senzorama. Někdy senzory jdou, ale fakt jen málo kdy. Kdyby měl někdo nějaký tip co s tím...budu rád. Díky jinak je to Š.Octavia I ...jestli je to podstatné Editováno: 6. Září 2012, autor: Rostišrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 cidlo na prevodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostišrot Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 jj už vím, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Tak mám taky upadlý drátek přímo u toho konektoru.Je nějaká možnost dostat se ke kabelu co vede k čidlu na nějakým rozumnějším místě? A k čidlu přivést pouze nový konektor?Nebo se demontáže baterky a boxu nevyhnu? Co se vyčetl tak přívod vede ze svorkovnice T10 (netušim kde je) pak zřejmě jde společně ve svazku dál do motorového prostoru kdyby to nebylo v chráničce tak bych se moh někde připíchnout :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.