Přejít na obsah

Zámek zadních pravých dveří

tomi28062005

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...

Mam stejny problem jako tomi, ze zacatku problemu se dvere centralem otevreli cca na po treti ted uz zustavaji trvale zamcene a nejdou otevrit ani zevnitr. Co by tam mohl byt za problem na co se zamerit? Docetl jsem se na foru mikrospinac, zlomene kabely, poskozeny zamek.! Jak ty dvere mam otevrit abych to mohl rozebrat? Nepodarilo se me najit ani navod jak se dostat k mikrospinaci k zamku. Dvere maji klasicke klikove stahovani okna. Nepomuze nekdo prosim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Zdravím, ospravedlňujem sa, ak sa to tu niekde riešilo, ale podobný problém ako Ronni2, predné spolujazdcove dvere sa mi centrálom zamkli a nejdú otvoriť klučkou zvonku ani zvnútra, ostatné dvere šlapú úplne v pohode centrálom, keď na predných spolujazdcových otváram klučkou vo vnútri tak cuplík sa mi vidí, že ide hore, ale dvere ostanú zavreté, na vonkajšej klučke nie je možnosť otvoriť klúčom, čo s tým? ako tie dvere otvoriť? alebo musím zhodiť tapacír zvnútra pri zavretých dverách?(čo asi nebude také jednodúché, keď tam je tak málo miesta).

Ďakujem za rady.

Odkaz ke komentáři

Ahojte, tapacír sa mi podarilo uvoľniť zboku aj dole, ale hore pri okne dverí pri oknovej lište stále veľmi drží, chcem sa opýtať, či ho mám ťahať smerom hore, alebo ho škubnúť smerom k sebe, k sedačke v aute? Prípadne či keď viem pod neho strčiť ruku neviem už nejakým spôsobom niečo odpojiť a otvoriť ich aby som to nemusel dávať dole pri zatvorených dverách?

Ďakujem.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Hodně lidí to pak upravuje jak to bylo u fábek před fac. Přišroubované. Chce to jen pak nýtovací matice,někoho kdo ti je tam nanýtuje a pak jen šroubky 6x10. Ale vždyt je tu o tom psané spousta. Tys to nečetl že jo. Pak se divíš a jsi překvapený že ti něco nejde,nebo nechápeš.

Odkaz ke komentáři

Mirek835, ospravedlňujem sa, ak máš pocit, že som to nečítal, ale čítal som veľa vlákien a aj hľadal na nete a ani jeden mi nedal úplnú odpoveď ako to odomknúť, až dnes som zistil, že niektoré fabky to majú na skrutky a iné na nity. Otázka znie, ako mám odvŕtať tie nity, čo su v tej časti kde je odkladací priestor, tam sa nedostanem, aby som tie nity odvtal, možno keď odvŕtam ostatné, tak to nejak vyšklbnem, ale to si nie som istý. Nedá sa nejak otvoriť ten zámok niečím cez tú medzeru medzi oknom a dverami? Asi nie len pre istotu sa pýtam. Keď sa dostanem pod ten plech, je niečím možné ten zámok otvoriť? Alebo musím rozmontovať to servo, čo je súčasťou zámku, aby som to nejak otvoril?

Odkaz ke komentáři

Ono když nevyndáš zámek ze dveří, tak ten nanýtovaný plech také nejde vyndat. Aby jsi se dostal k zámku, budeš muset uvolnit ten plastový držák, který spojuje vnitřní plech a vlastní zámek. Je tam tuším na třech černých plastových nýtech.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Teraz som našiel niekde na obrázkoch, že dole tapacír držia skrutky v spodnej časti tapacíru. Je to pravda? Ak sú tam, tak tie asi ťažko dokážem odkrutkovať, keď dvere sú zamknuté.

Jde to. Stačí sundat dva šrouby v madle (madlo jde sroubovakem rozdelat) a jeden malý šroubek jakoby v repráčku dveří. 

pak jen stačí pořádně zabrat tahem a tapec je venku. Pak je na řadě plech.... 8 šroubů, sjet oknem dolu, oddělat zápatku, okno vytáhnou (rukou) nahoru a vysunout plech směrem k řidiči

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...