Publikováno Srpen 13, 200619 r Mám dotaz na Fábii při jizdě pok jde auto do tahu teda když přeřadím je slyšet takový divný zvuk /lupání/ nebo něco takového..myslel jsem že od zadních brzd ale asi né..uvažuji že to může dělat spojka? je o možné...........když z kopce přeřadím na niší stupen pro brzdění motorem to slyšet není...
Srpen 14, 200619 r Autor Můžete prosím trochu upřesnit.Dá se to nějak zkontrolovat nebo musím jet do servisu?
Srpen 14, 200619 r Můžete prosím trochu upřesnit.Dá se to nějak zkontrolovat nebo musím jet do servisu? A proč se nepodíváš ve starších příspěvcích, omýlá se to tady pořád dokola, naposledy konkrétně myslím minulý týden dost podrobně tuhle závadu popsal Igor. Tak hledej. Tak jsem ti to našel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11285 Upraveno Srpen 14, 200619 r od pava
Srpen 16, 200619 r Mě to lupalo asi po 10000 km,jel jsem do servisu,řekli mě,že se s tím ještě nesetkali a že to nic není.Docela mě to štvalo,tak sem jim to na roční prohlídce sdělil znova.Nakonec vyměnili uložení motoru(3 kusy)a vyučtovali škodovce cca 8000kč.A mám pokoj.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.