Přejít na obsah

divné zvuky při řazení...

parkan

Doporučené příspěvky

Mám dotaz na Fábii při jizdě pok jde auto do tahu teda když přeřadím je slyšet takový divný zvuk /lupání/ nebo něco takového..myslel jsem že od zadních brzd ale asi né..uvažuji že to může dělat spojka? je o možné...........když z kopce přeřadím na niší stupen pro brzdění motorem to slyšet není...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžete prosím trochu upřesnit.Dá se to nějak zkontrolovat nebo musím jet do servisu?

A proč se nepodíváš ve starších příspěvcích, omýlá se to tady pořád dokola, naposledy konkrétně myslím minulý týden dost podrobně tuhle závadu popsal Igor. Tak hledej.

Tak jsem ti to našel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11285

Editováno: , autor: pava
Odkaz ke komentáři

Mě to lupalo asi po 10000 km,jel jsem do servisu,řekli mě,že se s tím ještě nesetkali a že to nic není.Docela mě to štvalo,tak sem jim to na roční prohlídce sdělil znova.Nakonec vyměnili uložení motoru(3 kusy)a vyučtovali škodovce cca 8000kč.A mám pokoj.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...