Mokros Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Na své Octávii mám centrál na DO od Keetec přesně model RC 380 třítlačítkový ale při odemknutí samotného kufru mi jen zablikájí blinkry někdy 4x a někdy třeba 3x čím to může být???Nezapojen kufr?Ale přece když otevřu celé auto tak se odemkne vše i kufr... moc díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Ten kufr (tlačítko) se myslím musí podržet dele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Vždyť on nemá originál tovární DO. Je to dodělávka a tam nikdy nevíš. A navíc kdyby alespoň popsal o jaký vůz se jedná alespoň rok výroby nikdo tu není jasnovidec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Ano, ale když mu zablikají směrovky? Neznamená to, že povel byl přijat a zpracován? Jenže někde bude chyba, když se kufr neodemkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 No a nemá to náhodou třeba 2 nebo 2,5 generaci? To nevíme Nejsme jasnovidci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 (editace) ten kufr se prestal odemykat, fungovalo ti to nekdy? pokud ne, alarm ma vystupni signal na odemykani a zamykani, ktery jsou pripojeny napr. do komfortky (odemkne se cele auto) a pak ma dalsi vystup, na kterym je odemykaci impuls pouze pro kufr (ten neni zapojeni) http://alarmtuning.cz/stahnout-soubor.htm?id=1150 jinak to tlacitko na kufr se ma i u toho keetecu drzet dele http://www.levnealar...uzivatelsky.pdf Editováno: 7. Srpen 2012, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Vždyť on nemá originál tovární DO. Je to dodělávka a tam nikdy nevíš. A navíc kdyby alespoň popsal o jaký vůz se jedná alespoň rok výroby nikdo tu není jasnovidec. Zkoušel si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Co jsem měl zkoušet ? Já na jeho auto nedosáhnu Na mé O I mi to samozřejmě funguje. Vím , že musím déle podržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 No právě, na jeho auto nedosáhneš a hned to dementuješ, jak víš že to nebude taky tak? Neříkám že je to ono, ale nemám rád když něco napíšu jako radu a hned se najde někdo kdo o tom ví houby a hned do toho kvaka. Nech ho ať to vyzkouší a pokud to nepůjde, tak se bude pátrat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Ok plný souhlas. Mě ovšem zase štve pořád a pořád opakované dotazy kteríé tu byly xxxx krát zodpovězeny a téměř žádné informace o svém voze nebo třeba v případě inzerátu neuvedené bydliště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Také souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 8. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Omlouvám se... Mám Octavii 1.6 GLX 55Kw r.v 1997, zkoušel jsem to i delším stiskem a taky nic pouze blik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Dyť to píšu. Signál byl přijat a zpracován, jen jaksi chybí propojení na akční člen. Zdesim Ti odpověděl a dal návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.