s-talker Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Cjoctavian: ty neumis ani opsat nadpis? Je to Spaceback, ne sportback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Pokud sis nevšiml, tak v nadpisu je ale hatchback a ne spaceback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 O nadpisu tematu se vyjadrovat nebudu, ale myslim nadpis toho clanku, na ktery se odkazuje !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) Nadpis vlákna by chtěl upravit. Ale jeho názvu se nemůže nikdo divit,vždyť vlákno bylo založen již 12.srpna 2012,když nikdo tady nemohl vědět,jak se tomu auto bude říkat.to Petus,ale Rapidu se v této verzi v současnosti říká Spaceback. Tak se nerozčiluj. Editováno: 5. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 (editace) Cjoctavian: ty neumis ani opsat nadpis? Je to Spaceback, ne sportback tak prepac ak som Ta urazil, ale ani Spaceback nie je oficialny nazov... Dolezity je obsah odkazu, nie samotny odkaz, nie? Editováno: 5. Červen 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Spaceback je oficialni nazev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Pánové vyserte se na to. Vždyť je to vcelku šumák. Stejně to je tak nezvyklý název, že tomu bude půlka lidí říkat combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 aj tak je to len Photoshop ukradnuty z nasho fora... http://forum.skodahome.cz/topic/123431-rapid-spaceback-kombi hatchkombi/?p=1766248 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 (editace) Spaceback nove spy foto + 1 oficialna Editováno: 8. Červenec 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 8. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Proč mi přijde, že červené auto je docela šmrncovní hatchback, zatímco bílé je nevzhledné kombi podobně těm fotkám z konfigátoru? Pořád na ty dvě fotky koukám a nemůžu přijít na to, co to dělá. Přísahal bych, že červené auto má hezčí, splývavější záď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 No,já bych řekl,že to opticky "dělají" ty maskovací světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 No hlavně se mi to zatím tvarově vůbec nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Rozdíl je už jenom v kolech. Když k tomu přidáte fasádu FIC, tak je to úplně něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Může se někdo, kdo Spaceback již viděl napsat, jestli ty udájně pravé fotky z konfigurátoru jsou reálné? To auto mi přijde na těch fotkách neskutečně ošklivé, ale na posledních spy photos vypadá k světu. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Fotky z konfiguratoru su PHOTOSHOP - dokonca vytvoreny miestnym clenom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Vím, že místním členem, ale právě jsem si myslel, že za Photoshop vydával pouze kombi a o Spacebacku tvrdil, že ho našel na stránkách ŠKody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 schimmer: Když jsem jsem ty fotomontáže vkládal, ze srandy jsem napsal trochu spekulativní popis, ale o žádný únik se nejedná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 10. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Super, díky za info:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 striptease pokracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 podle me Rapid SPACEBACK .....nebo jestli to dela lom svetla a jinej uhel,.... zadek je u normalu vic protahnutej, tohle mi prijde moc zkoseny,.... uz i svetla jsou jiny pro porovnani par fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 (editace) http://forum.skodahome.cz/topic/120139-rapid-hatchback/?p=1684577 hm.. Editováno: 10. Červenec 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Že by? To s tím černým pruhem vypadá divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 aa veru uplne ine svetla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 (editace) Bojler: ....... porad tam jsou jiny svetla a jinak tam jde ta linka z natvarovanim karoserie tudiz montaz Editováno: 10. Červenec 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 A zdá se mi to nebo jsou ty zadní světla trošku zatmavený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.