pimbol Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 zdravím všechny kolegy.........,mám Fabiu 1,4 Mpi..a již nějakou dobu mi klakson troubí pokěkud divně.Uvažuji že bych ten původní odstranil a nahradil ho nějakou sirénou nebo houkačkou je to z hlediska montáže možné ? díky za rady ....Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 No moc místa tam teda není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 je to možné a velmi snadné, klakson máš schovaný pod nárazníkem, u levé strany výztuhy nárazníku = povolit matičku a klakson odpojit....a máš ho v ruce, poté jen záleží jaký klakson si seženeš a jak moc je kompatibilní, umístit si ho můžeš téměř kam chceš (samozřejmostí je prodloužení kabeláže) PS: více lidem vadil "nedomrdlí" tón klaksonu a tak si je zaměňovala za dospělejší klakson z OII, když pohledáš v sekci elektrika, něco tam určitě najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pimbol Vloženo 16. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 (editace) jj díky za radu,máš pravdu ty staré klaksony to je hrůza....koukal jsem na net ale zatím co jsem našel tak to byli ty velké tlampače s několika možnými variantami zvuku...co tak shámím je například zvuk nějaké houkačky nebo kolotoče,prostě něco podobného viš jak to myslím né ten obyč zvuk klaksonu Editováno: 7. Říjen 2012, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 jinak, ke kabeláži se dá dostat relativně snadno, dá se protáhnout dolů, pod nárazník (musí se vyšroubovat jeden šroub v krytu motoru, aby se protáhnul) jinak se tam dá dát třeba toto: Dvoutonová houkačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pimbol Vloženo 18. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 (editace) to není špatný a kde jsi takovou dvoutonovou houkačku koupil ? co tam je vůbec za patici k tomu starému klaksonu....? Editováno: 7. Říjen 2012, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 No sehnat se dá na vrakáči z nějaký Elegance/Comfortu. Nebo koupit v servisu nové ($) Pak záleží jakou máš stávající houkačku, od MR07 se dávala "lepší" fanfára (je to vlastně vysokotónová z té dvoutónové), a proto tam je taky shodná svorkovnička: 4D0971992 s piny 000979141. Pokud máš starší než MR07, tak tam je typ houkačky, co se dávala snad už do eMBéček To pak budeš potřebovat ty svorkovničky dvě, protože ta stávající nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 a nesla by tam naka poradna podtlakovka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Z vlaku..... Já mám radši oigo dvoutón,na předchozí FII jsem měl origo z OCT z vrakáče za 400kč,ale proti gustu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 treba z vlaku...nakou poradnou trubku:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Já uvažoval vo zvonku ze šaliny, ale je velkej a na 24V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Šalinu má u nás jeden na dodávce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 asi se stavim u kamose a seberu mu klakson ze scanie:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.