RomanPatrol Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Zvuk,tah,spotřeba v pohodě. Na výkon motoru jsou účinnější zákroky než změna výfuku i když tlumič výfuku s tím více méně taky trochu souvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystif_30 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Mě šlo právě o to jestli se něco z toho nezhoršilo .... dva laufy musí mít nějaký vliv na výkon ... spíš v horším slova smyslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Proč horší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystif_30 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Je to jen muj pocit. Ten vyfuk je nejak pocitanej. Pokud tam das vic laufu musi se to nejak podepat ... Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Jsem jen laik, ale myslím, že dokud je tam DPF, jakožto největší překážka ve výfukovém potrubí, tak to motor nemá šanci poznat nebo jen minimálně a spíše to bude mít pozitivní vliv o něco málo rychlejší odvod spalin. Pravdu máš v tom, že je to nějak počítané, takže to nikdy nebude jako oem řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Pánove, prosím o radu. Vy kdo jste montovali zadní difuzor, jakou barvou jste ho lakovali, myšleno odstín. Černý lesk a nebo černý mat? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Já matnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 já to dle fotek tipoval u Tebe na lesk.....mám stejnou barvu, tak přemýšlím....černej mat to už má téměř z výroby,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Já měl díl poškrábaný, ale určitě bych to nechal stříknout i tak. Akorát mě štvalo, že původní díl je tam nacvaknutý a myslím zajištěný šrouby, ale tohle se tam musí lepit, ačkoliv je to originál příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Aha, trošku jsem to nepochopil,naivně jsem si myslel, že se to lepí na nárazník a až teď jsem pochopil že originální část se dá sundat.....pak přemýšlím jestli by nestačilo originální díl sundat, nalakovat na černo a vrátit zpět... ušetřil bych si lepení a koupi originálního příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Oživím trochu tohle téma. Co říkáte na tenhle výfuk? http://www.racing-tuning-shop.cz/Detail/Spoilery-a-tuning/superb-(ii)-08-/sportovni-ladeny-vyfuk-duplex-2tlumice-2-x-dvojita-koncovka-ulter-skoda-superb-ii/1431/60167 Vypadá podle mě fajn, akorát nevím jak to bude s kvalitou. Stále se mi nedaří sehnat výfuk ani např. parohy v solidním stavu, tak uvažuji i nad touto variantou... mám TDI 2.0 103KW + CHIP. Díky předem za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) muj osobní názor je ten , že doba těhle "originálních kolotočů" už je dávno pryč pokud to neni opravdu ORIGINÁL 3,6 kterej má stejně smysl pouze v estetice nech supovi prdelku jakou má nezničíš si nárazník a ještě za tu opičárnu ušetříš Editováno: 4. Únor 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 to mika-el - teraz som si vsimol, ze si mi pisal aj k fotke, takze si ju nasiel aj sam hovorim o tejto foto - http://forum.skodahome.cz/gallery/image/53462-img-20140831-145318-hdr/ a ide asi presne o ten isty vyfuk, na ktory si tu dal odkaz ty. k zvuku sa velmi vyjadrit neviem, kedze tento vyfuk namontoval predchadzajuci majitel. ale myslim ze vyzera lepsie ako s originalom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ok díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Kdybyste někdo stále scháněl komplet výfuk za 10 nabízím komplet na 3.6 ze svýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Prodavaji se kolem 6tis. Komplet.S najezdem do 100.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 na nájazde nezáleží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 I s katalyzátorama? Tak to mi pošli odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Například zde: http://auto.bazos.cz/inzerat/42579376/Skoda-Superb-36-V6-Vyfuk.php inzeratu je velice malo a vyfuky jsou hned pryc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 http://auto.bazos.cz/inzerat/42579376/Skoda-Superb-36-V6-Vyfuk.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Prvni odkaz nefunkcni omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Tak to sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 ja ho koupil za 2tis skoro novej na vrakaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeliRS Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 LadaT : dával jsi nějaký sport ?Chtěl bych tu 3,6tku rochu oživit - je hodně utlumená... Co by se stalo kdybych vyřadil ten střední tlumič ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 No úplně sportovní to není spíš prasárna ale za svodáma jsme udělali klapku s regulací hlasitosti jakou má třeba camaro nebo mustang ovládání v kabině takže pohoda když je to zavřený je to jako "sériovej" výfuk a s otevřenou je to hááááárdcore ale zatím mám vyzkoušeno jen na volnoběh auto je komplet podvozkově odstrojený čekám na nový pružiny (jinak info tady v ćechách zkrácený pružiny na 3.6 nejdou sehnat ale v ÚK pohoda a mám sport paket a podle fotek rozdíl bude dost velkej) taky nový tlumiče Bilstein B10 a dávám komplet všchno nový takže ramena tečky silent uložení stabilizator a všechny ložiska. Takže až to postavíme počítám cca 2 týdny tak dám odkaz na youtube video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.