Přejít na obsah

RomanPatrol

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

972 zobrazení profilu

Oznámení RomanPatrol

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Já nuluji Trip ovládáním multifunkcí na volantu. Ale mám digi přístroje.
  2. RomanPatrol

    brzdy

    To se dnes ještě praktikuje? Může se to ještě dnes vyplatit?
  3. Mně to tam prostě nesedí, zvláštěna tom světlém interiéru. Jinak mám S10+ a nemám s ním žádný problém. Stejně jsem připojen k autu bezdrátově, takže telefon nikde zbytečně nepovaluji. Samozřejmě je to můj poznatek a nikomu ho nevnucuji. Já bych si na auto za 1,3 mega nedal neorigo doplněk.
  4. Mně to připadá celé nevhodné, jaksi to tam nepatří. Já si telefon strkám do přihrádky pro bezdrátové nabíjení, nebo ho mám v kapse a automaticky se připojuje k vozidlu. I provedení mě připatá podle fotek jako "tuctové"
  5. Zvuk,tah,spotřeba v pohodě. Na výkon motoru jsou účinnější zákroky než změna výfuku i když tlumič výfuku s tím více méně taky trochu souvisí.
  6. Celá ta legrace mě přišla zhruba na 15000 korun (vše nové originální ndíly), montáž jsem si provedl sám. Tlumič ze 3,6 se musí trochu upravit, ale není to žádná velká křeč.
  7. Není šedý pruh daný výbavou? Mám též původní sklo, výbava elegance, rok 2009 a pruh mám.
  8. Zrovna včera jsem měnil výbojku D1S v levém světle a vše trvalo zhruba dvě minuty. Motorizace 103Kw BMP - Sup II.
  9. Pokud nemáš VCDS, tak asi ano. Jinak s je to jednoduché.
  10. Ty pošlapaný prahy mě taky dokáží nadzvednout. Rodina to ví a vyvaruje se prohřešku. Pokud mám vézt v autě někoho jiného, při nastupování jej na prahy upozorním a dotyčný se pak na mě dívá docela nechápavě. Je na tom snad něco divného. vždyť je to moje auto a moje vizitka.
  11. Clona naskladněna a dodatečně jsem ji namontoval.
  12. Clona je objednaná, zatím není skladem. Jakmile dorazí bude ihned namontovaná.Jinak je tam dostatečně velký prostor aby se podlaha nad výfukem neměla možnost chladit.
  13. Tato nabíječka bohužel nelze použít jako náhradní zdroj.
  14. Sehnal jsem origo nový ve Škoda Auto (už mě nebavilo ztrácet čas hledáním po internetu) a se vším příslušenstvím mě to vyšlo po slevách na 16 000,- včetně origo difuzoru se dvěmi výřezy. Příští týden to tam jdu implantovat.
×
×
  • Vytvořit nový...