Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,mam maly ,velky problem,....čím se da vycistit bila stropnice aby zas byla bilá a ne s cernymi fleky?

• Autor

Tak jsem si nasel odpoved ...penovy cistic

Upraveno od radiss33

• Autor

jedine vanish,skvrn a spiny se zbavis :kol-47:

Upraveno od radiss33

Radiss: mohl by jsi to popsat detailněji? Taky bych to potřeboval :D jako napsat postup, jak jsi to dělal :)

• Autor

Kubo : ,ja jdu ted chrapat.....tak az zitra jo.....taky uvidim jak to dopadlo......jinak jsme to pekne zaprasili,no mozna jen ja sam,jak jsem slapal na napravu a muselse neceho pridrzovat,ale dnes jsem to vycistil.....uvidim vysledek zitra....Ted budu shanet neco na ty skrabance a zaceleni laku..... :D

Upraveno od radiss33

• Autor

Tak dnes jsem se dival na stropnici a ty osklive smiry od rukou jsou pryc....neni to jeste ono....dnes jsem dostal od kamose nejaky instrukce,tak to pokusim se doladit pres vykend.....

az budu mit odzkouseno,tak nahodim foto a postup.... :D

• Autor

Dnes jsem koukal na tu stropnici a vypada super,jeste ji procistim v sobotu a v nedeli nafotim s postupem..... :kol-47:

jinak jsme tam nechali pekny otisky prstu.....jsou pryc a ted clony a kolem madel :D pak budu max.spokojen

Hlavně pak nahoď ten postup a fotky :D

Já tu stropnici čistil u Tigry pěnou ze spreje a vůbec to nešlo lol A to jsem to dělal přesně podle návodu. Napiš pak co jsi na to koupil.

• Autor

kubo....fotky nahodim,ale uz ne se spinavym,pac jsem to nenafotil....bohuzel,ale pokud to pujde vse pryc,tak to mozna pro vas zamazu

• Autor

Tady prvni fotky z prvniho procisteni,kde jsem to zakrouzkoval tam byly fleky

prostredek postrikanej od burcaku....ted je krasne snehove bilej :kol-47:

jinak se to strasne blbe foti....az o vykendu,ted leje strasne moc :lol::'> jo a jeste se to musi poladit...vzadu jeste jeden je,toho jsem si nevsiml.... :kol-31:

Upraveno od radiss33

Tak nás nenapinej a pošli postup.

• Autor

jeste neni dokonalost,jak bude postup dam i s foto ;)

• Autor

takze,na vycisteni stropnice jsem pouzil bezbarve ph neutralni mydlo co se pouziva ve zdavotnictvi.....POH CRAMTL 109Q + nutno pouzit uterky screamer 1105 tez do zdravotnictvi

Jinak,kdo nema moznost si obstarat z nemocnice nebo primo z umyvarky pred operacnim salem,mate smulu...volne je neprodejne....bohuzel :huh:

tak kvalitni vec a nekoupis a samy spreje sracky co to jeste vic zaserou ,jsou drahy a maj toho tuny.... :angry:

Tak to jsi nám pomohl :D takže jedině vyndat celou stropnici, Vanish, vydrhnout a vyluxovat :D

• Autor

vanish ti to namoci,tohle je zasucha jen pena.....kdyz budes hodny,tak ti trochu sezenu,.... :D

Z čeho je dělaná stropnice že tomu vadí voda? Myslel jsem že je to z nějakého plastu nebo laminátu?

• Autor

vzdyt je to neco jako hodne tvrdej papir....kterej velkym prehnutim prelomis... :kol-26:

Upraveno od radiss33

• Autor

Lidi mam dalsi vecicku na cisteni stropnic,neni to drahy a da se to koupit,jen nez to ukazu vyzkousim .... ;)

• Autor

Tak dneska vyzkouseno,necisti to vubec spatne....bylo to raz dva a strop ma snehove bilej....je to jen pena ..tak super :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47:

Upraveno od radiss33

• 2 týdny později...

Kde se to dá koupit a kolik to stojí???

Tak už jsem to sehnal u známího co má autoservis, tak jsem na to zvědav jak to dopadne.

• 1 rok později...

Nevim, v praci to nastrikame cisticem na koberce(tzv. tepovač) kompletně cely strop, prokartačujem(pozor nutný měkký kartáč) a vysajeme vysavačem na vodu :-) pote kompletně čistým suchým hadrem rozetřít a nechat schnout

• 1 měsíc později...

Ja osobne som už na niekoľkých vozidlach čistil  stropnicu čističom čalúdnenia od firmy Stac Plastic, s ohromujúcim výsledkom a bez námahy, stačí nastriekať a po chvíľke zotrieť vlhkou handrou, nezanecháva žiadne škvrny ani nič podobné, a očisti bez problémov mastne škvrny od maziv a pod...., prikladám aj link na tento produkt, ja som si ho tam tiež zakúpil :)http://www.tonpy.eu/product.php?id_product=4326

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.