Publikováno Srpen 26, 201213 r Zdravim,mam maly ,velky problem,....čím se da vycistit bila stropnice aby zas byla bilá a ne s cernymi fleky?
Srpen 26, 201213 r Autor Tak jsem si nasel odpoved ...penovy cistic Upraveno Srpen 28, 201213 r od radiss33
Srpen 28, 201213 r Autor jedine vanish,skvrn a spiny se zbavis Upraveno Srpen 28, 201213 r od radiss33
Srpen 28, 201213 r Radiss: mohl by jsi to popsat detailněji? Taky bych to potřeboval jako napsat postup, jak jsi to dělal
Srpen 28, 201213 r Autor Kubo : ,ja jdu ted chrapat.....tak az zitra jo.....taky uvidim jak to dopadlo......jinak jsme to pekne zaprasili,no mozna jen ja sam,jak jsem slapal na napravu a muselse neceho pridrzovat,ale dnes jsem to vycistil.....uvidim vysledek zitra....Ted budu shanet neco na ty skrabance a zaceleni laku..... Upraveno Srpen 28, 201213 r od radiss33
Srpen 29, 201213 r Autor Tak dnes jsem se dival na stropnici a ty osklive smiry od rukou jsou pryc....neni to jeste ono....dnes jsem dostal od kamose nejaky instrukce,tak to pokusim se doladit pres vykend..... az budu mit odzkouseno,tak nahodim foto a postup....
Srpen 30, 201213 r Autor Dnes jsem koukal na tu stropnici a vypada super,jeste ji procistim v sobotu a v nedeli nafotim s postupem..... jinak jsme tam nechali pekny otisky prstu.....jsou pryc a ted clony a kolem madel pak budu max.spokojen
Srpen 30, 201213 r Já tu stropnici čistil u Tigry pěnou ze spreje a vůbec to nešlo A to jsem to dělal přesně podle návodu. Napiš pak co jsi na to koupil.
Srpen 30, 201213 r Autor kubo....fotky nahodim,ale uz ne se spinavym,pac jsem to nenafotil....bohuzel,ale pokud to pujde vse pryc,tak to mozna pro vas zamazu
Srpen 31, 201213 r Autor Tady prvni fotky z prvniho procisteni,kde jsem to zakrouzkoval tam byly fleky prostredek postrikanej od burcaku....ted je krasne snehove bilej jinak se to strasne blbe foti....az o vykendu,ted leje strasne moc :'> jo a jeste se to musi poladit...vzadu jeste jeden je,toho jsem si nevsiml.... Upraveno Srpen 31, 201213 r od radiss33
Září 4, 201213 r Autor takze,na vycisteni stropnice jsem pouzil bezbarve ph neutralni mydlo co se pouziva ve zdavotnictvi.....POH CRAMTL 109Q + nutno pouzit uterky screamer 1105 tez do zdravotnictvi Jinak,kdo nema moznost si obstarat z nemocnice nebo primo z umyvarky pred operacnim salem,mate smulu...volne je neprodejne....bohuzel tak kvalitni vec a nekoupis a samy spreje sracky co to jeste vic zaserou ,jsou drahy a maj toho tuny....
Září 4, 201213 r Tak to jsi nám pomohl takže jedině vyndat celou stropnici, Vanish, vydrhnout a vyluxovat
Září 4, 201213 r Autor vanish ti to namoci,tohle je zasucha jen pena.....kdyz budes hodny,tak ti trochu sezenu,....
Září 4, 201213 r Z čeho je dělaná stropnice že tomu vadí voda? Myslel jsem že je to z nějakého plastu nebo laminátu?
Září 9, 201213 r Autor vzdyt je to neco jako hodne tvrdej papir....kterej velkym prehnutim prelomis... Upraveno Září 9, 201213 r od radiss33
Září 14, 201212 r Autor Lidi mam dalsi vecicku na cisteni stropnic,neni to drahy a da se to koupit,jen nez to ukazu vyzkousim ....
Září 15, 201212 r Autor Tak dneska vyzkouseno,necisti to vubec spatne....bylo to raz dva a strop ma snehove bilej....je to jen pena ..tak super :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: Upraveno Červenec 19, 201312 r od radiss33
Říjen 3, 201212 r Tak už jsem to sehnal u známího co má autoservis, tak jsem na to zvědav jak to dopadne.
Listopad 12, 201311 r Nevim, v praci to nastrikame cisticem na koberce(tzv. tepovač) kompletně cely strop, prokartačujem(pozor nutný měkký kartáč) a vysajeme vysavačem na vodu :-) pote kompletně čistým suchým hadrem rozetřít a nechat schnout
Leden 12, 201411 r Ja osobne som už na niekoľkých vozidlach čistil stropnicu čističom čalúdnenia od firmy Stac Plastic, s ohromujúcim výsledkom a bez námahy, stačí nastriekať a po chvíľke zotrieť vlhkou handrou, nezanecháva žiadne škvrny ani nič podobné, a očisti bez problémov mastne škvrny od maziv a pod...., prikladám aj link na tento produkt, ja som si ho tam tiež zakúpil http://www.tonpy.eu/product.php?id_product=4326
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.