radiss33 Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 Zdravim,mam maly ,velky problem,....čím se da vycistit bila stropnice aby zas byla bilá a ne s cernymi fleky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 26. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 (editace) Tak jsem si nasel odpoved ...penovy cistic Editováno: 28. Srpen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Jak? :-D Čím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 (editace) jedine vanish,skvrn a spiny se zbavis Editováno: 28. Srpen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Radiss: mohl by jsi to popsat detailněji? Taky bych to potřeboval jako napsat postup, jak jsi to dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 (editace) Kubo : ,ja jdu ted chrapat.....tak az zitra jo.....taky uvidim jak to dopadlo......jinak jsme to pekne zaprasili,no mozna jen ja sam,jak jsem slapal na napravu a muselse neceho pridrzovat,ale dnes jsem to vycistil.....uvidim vysledek zitra....Ted budu shanet neco na ty skrabance a zaceleni laku..... Editováno: 28. Srpen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 29. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Tak dnes jsem se dival na stropnici a ty osklive smiry od rukou jsou pryc....neni to jeste ono....dnes jsem dostal od kamose nejaky instrukce,tak to pokusim se doladit pres vykend..... az budu mit odzkouseno,tak nahodim foto a postup.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 30. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Dnes jsem koukal na tu stropnici a vypada super,jeste ji procistim v sobotu a v nedeli nafotim s postupem..... jinak jsme tam nechali pekny otisky prstu.....jsou pryc a ted clony a kolem madel pak budu max.spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Hlavně pak nahoď ten postup a fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Owneil Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Já tu stropnici čistil u Tigry pěnou ze spreje a vůbec to nešlo A to jsem to dělal přesně podle návodu. Napiš pak co jsi na to koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 30. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 kubo....fotky nahodim,ale uz ne se spinavym,pac jsem to nenafotil....bohuzel,ale pokud to pujde vse pryc,tak to mozna pro vas zamazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 31. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 (editace) Tady prvni fotky z prvniho procisteni,kde jsem to zakrouzkoval tam byly fleky prostredek postrikanej od burcaku....ted je krasne snehove bilej jinak se to strasne blbe foti....az o vykendu,ted leje strasne moc :'> jo a jeste se to musi poladit...vzadu jeste jeden je,toho jsem si nevsiml.... Editováno: 31. Srpen 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Tak nás nenapinej a pošli postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 1. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2012 jeste neni dokonalost,jak bude postup dam i s foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 4. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2012 takze,na vycisteni stropnice jsem pouzil bezbarve ph neutralni mydlo co se pouziva ve zdavotnictvi.....POH CRAMTL 109Q + nutno pouzit uterky screamer 1105 tez do zdravotnictvi Jinak,kdo nema moznost si obstarat z nemocnice nebo primo z umyvarky pred operacnim salem,mate smulu...volne je neprodejne....bohuzel tak kvalitni vec a nekoupis a samy spreje sracky co to jeste vic zaserou ,jsou drahy a maj toho tuny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Tak to jsi nám pomohl takže jedině vyndat celou stropnici, Vanish, vydrhnout a vyluxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 4. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2012 vanish ti to namoci,tohle je zasucha jen pena.....kdyz budes hodny,tak ti trochu sezenu,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Z čeho je dělaná stropnice že tomu vadí voda? Myslel jsem že je to z nějakého plastu nebo laminátu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 (editace) vzdyt je to neco jako hodne tvrdej papir....kterej velkym prehnutim prelomis... Editováno: 9. Září 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 14. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Lidi mam dalsi vecicku na cisteni stropnic,neni to drahy a da se to koupit,jen nez to ukazu vyzkousim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 15. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2012 (editace) Tak dneska vyzkouseno,necisti to vubec spatne....bylo to raz dva a strop ma snehove bilej....je to jen pena ..tak super :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: :kol-47: Editováno: 19. Červenec 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Kde se to dá koupit a kolik to stojí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Tak už jsem to sehnal u známího co má autoservis, tak jsem na to zvědav jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Nevim, v praci to nastrikame cisticem na koberce(tzv. tepovač) kompletně cely strop, prokartačujem(pozor nutný měkký kartáč) a vysajeme vysavačem na vodu :-) pote kompletně čistým suchým hadrem rozetřít a nechat schnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Ja osobne som už na niekoľkých vozidlach čistil stropnicu čističom čalúdnenia od firmy Stac Plastic, s ohromujúcim výsledkom a bez námahy, stačí nastriekať a po chvíľke zotrieť vlhkou handrou, nezanecháva žiadne škvrny ani nič podobné, a očisti bez problémov mastne škvrny od maziv a pod...., prikladám aj link na tento produkt, ja som si ho tam tiež zakúpil http://www.tonpy.eu/product.php?id_product=4326 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.