Molvy Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Vypadá na to na tyto http://www.skoda-auto.cz/models/novy-superb/simply-clever#ExtendableModuleWebPart_1_1 součást orig. příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Jelikož potřebuji příští týden auto objednat, pak jsem tři týdny na dovo a stále nejde konfigurator, tak jsem se jel dnes podívat na showroom. Jako alternativu k Sup III 206 kw jsem si dal Golf R Variant a ono světe div se, nevejdu se tam se svými 198 cm. To mě dost štve, už jsem měl připravenou krásnou konfiguraci. Tak snad to v týdnu pustí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaLT Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Co mám info, tak motorizace 206 kW nabíhá do výroby až 37.týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Mě 5.4.2015 řekli, že ho dodají do 08/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 @homy proč by ses tam nevešel? kvuli el. sedadlum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 kokta7: málo místa nad hlavou, jinak ok. Je tam stejně místa jako v m3, e92, tam se to ale dalo vykompenzovat:) Ja se bojím ze ta 206 nebude, kluci v DE ji v konfigu taky nemají, no uvidíme, jinak Passat variant rline 162kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Dobry postreh! Jelikoz nema stribrnou listu ve spodni casti mrizky tak to vypada na stupen Active nebo Ambition, ale kdo vi co je to zac... Proste asi predprodukcni vzorek. No podle infa od kolegy tak s tím přijel někdo z managmentu Škoda Auto z Bolky, takže ten si nakonfiguroval všechno možný i co je nemožný. Ale určitě se jedná o nějaký z prvních kusů Superba III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ceník MY16: novy-superb-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Dnes mi to nedalo a volal jsem na Škoda linku, konfigurátor bude nejdříve za týden a na začátku nebudou všechny motory a výbavy, prý... Náš člověk v práci přes auta mě ujišťuje, že to co chci objednat půjde, jen to bude déle trvat, stále přemýšlím nad barvou. chci LK, světlý interiér, antracitová 19 kola, tak mi k tomu docela sedí hnědá magnetic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Já bych rozhodně volil právě hnědou Magnetic . Je to velmi elegantní barva, která se mi líbila už na SII. Editováno: 20. Duben 2015, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Díky za fotku, vypadá super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Dix1: v čem se ceník liší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 ...ve sve podstate v nicem: - podrobnejsi popis infotainmentu (vcetne uhlopricky) - lepe popsane Multimedia pakety (opet o jak infotainmenty jde vcetne uhlopricky) - zmizely oba kuracke pakety za 600,-- - vyber z originalniho prislusenstvi uplne na konci slevnil, az na krytky, o 2-4 CZK )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No podle mě, ta 206kW verze na showroomu objednat a nakonfigurovat půjde. Na netu ne. Ani passat ještě nemá tenhle motor v konfiguratoru. Máme od půlky února objednaný Passat sedan 2.0 tsi 162kW a stále neznáme termín dodání. Ale výroba tohoto motoru by už měla běžet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Před 3 týdny jsem 206ku řešil a není problém. Prý do srpna bych ji měl doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tak nám začal další týden a konfigurátor stále nikde, nemáte někdo bližší info kdy bude? Ve středu odlítám na třitýdenní dovolenou a chtěl jsem mít objednáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ke konci měsíce. Musíš hold zajít za prodejcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ve stredu by mohl byt si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 no dnes už se web poněkud kouše, takže je možné, že už IT oddělení něco montuje... asi je to otázka hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tak konfigurator snad uz zitra, i kdyz nevim co Skode tak dlouho trva... Jinak ve vizualizeru pribyla nova funkce - "Projet se". Zajimava ficurka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 to víš, už nechtěj ani dělat předváděčky, tak si to zkusíš v internet exploreru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Taky tomu nerozumím - ale tohle je problém téměř všech automobilek. Jediná výjimka je Porsche, které když uvede nový model, tak ještě v den představení nového modelu/verze je k dispozici německý konfigurátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 tak už je to spuštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HOUZJ5AJ Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Už jsem chtěl jásat hurá, ovšem v konfigurátoru jsou zatím jen 2.0 TDI 110 kw a 140 kw. Jiné motory zatím nikde. No ale aspoň nějaký pokrok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ještě je tam 1.4 TSI 110kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.