lakyporucik Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ahoj hoši, chci se zeptat, jakou nebo z jakého auta bych mohl dát 6ti kvalt převodovku do mé Fabule 1.9TDI combi PD a motor je typ ATD a ještě asi tak přibližná cena, zhruba vím co vše se musí měnit ale i tak se ptám, jestli třeba z Golfa nebo Sharana co jsem slyšel děkuju moc. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastik Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Preco to robit??? U mnohych 6 kvaltoch je 6. st. rovnako dlhy ako 5 st. u 5. st. prevodovky, ale to asi vies ak si pozeral celkove pomery jednotlivych stupnov u tych prevodoviek. Navyse. do octavii a pod. davaju prevodovky z Fabie, prave koli dlhemu 5. stupnu. Takze ti ostane asi iba jedna moznost a to sice prevodovka z RS-ka. Co je horsie, ze zrovna oni niesu prikladom dlhej zivotnosti. Takze asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 třeba EWT palší mezi nejdelší 5q.. možna jich je vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Mám tam už 14 dní FJW z FRS a měřeno GPS s původním 5ti kvaltem při 3tis otáčkách 154 km/h, se 6ti kvaltem 172 km/h, takže spokojenost. Pouze u FJW neni čidlo měření rychlosti, takže než přijdu jak na to, nezbývá mi než jezdit pouze podle GPS :-( Jinak investice 15000 Kč za kulisu řazení, převodovku, spojku, starter, poloosy s těhlicemi a brzdy 288mm, přehodil jsem si to sám a stačil mi na to 1 den dovolené v práci. A pozor taky na šrouby, je potřeba to mít komplet, páč na poloosách, setrváku i spojce jsou jiné.. R.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 některé počiny nechápu. Proč montovat 6ti kvalt je mezi něma. Já sotva využiji 5ti kvalt. Investice se ti stejně nikdy nevrátí. Já zastávám názor- koupit, jezdit,jezdit, jezdit-vyměnit olej+ friltry a zase jen jezdit dokud nepřinde opravdu vážná závada, pak vyměnit a zas jen jezdit, hlavně néé žádný hurá akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Ahoj,taky jsem toho názoru,ta investice je nevratná. Prodat a koupit se 6ti kvaltem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Tak musím nesouhlasit-cena 6Q s výměnou-prodej dílů 5Q-byl jsem v mínusu 4K-to si myslím je docela dobrá cena-ani cena spojky new toto nevyrovná-takže pokud dotyčný sežene dobrou 6Q se super spojkou-má to pomalu na stejno.A prodat auto co si piplá a koupit třeba vorajblovanej střep od hovada-no nevím,nevím(ani nevím zda se F1 combi 1.9 TDI-PD dělala 6Q)pak hned new spojka,turbo v ha...u,atd atd-to si musí každej rozhodnout sám-ale pokud by stávající auto nemělo najeto víc jak 70-90 tisíc-šel bych do toho za cenu 10K i s montáží-protože se stávající věci dají dobře prodat-nebrat táhla řazení-zůstávají stejné-tak cca 500Kč je doma-takže já doporučuji pokud je v šupleti 10K-já jsem dodnes spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.