Přejít na obsah

Jakou 6ti stupňovou převodovku a cena

Doporučené příspěvky

Ahoj hoši, chci se zeptat, jakou nebo z jakého auta bych mohl dát 6ti kvalt převodovku do mé Fabule 1.9TDI combi PD a motor je typ ATD a ještě asi tak přibližná cena, zhruba vím co vše se musí měnit ale i tak se ptám, jestli třeba z Golfa nebo Sharana co jsem slyšel děkuju moc. Dík moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Preco to robit???

U mnohych 6 kvaltoch je 6. st. rovnako dlhy ako 5 st. u 5. st. prevodovky, ale to asi vies ak si pozeral celkove pomery jednotlivych stupnov u tych prevodoviek. Navyse. do octavii a pod. davaju prevodovky z Fabie, prave koli dlhemu 5. stupnu. Takze ti ostane asi iba jedna moznost a to sice prevodovka z RS-ka. Co je horsie, ze zrovna oni niesu prikladom dlhej zivotnosti. Takze asi tak.

Odkaz ke komentáři

Mám tam už 14 dní FJW z FRS a měřeno GPS s původním 5ti kvaltem při 3tis otáčkách 154 km/h, se 6ti kvaltem 172 km/h, takže spokojenost. Pouze u FJW neni čidlo měření rychlosti, takže než přijdu jak na to, nezbývá mi než jezdit pouze podle GPS :-(

Jinak investice 15000 Kč za kulisu řazení, převodovku, spojku, starter, poloosy s těhlicemi a brzdy 288mm, přehodil jsem si to sám a stačil mi na to 1 den dovolené v práci. A pozor taky na šrouby, je potřeba to mít komplet, páč na poloosách, setrváku i spojce jsou jiné..

R..

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

některé počiny nechápu. Proč montovat 6ti kvalt je mezi něma. Já sotva využiji 5ti kvalt. Investice se ti stejně nikdy nevrátí.

Já zastávám názor- koupit, jezdit,jezdit, jezdit-vyměnit olej+ friltry a zase jen jezdit dokud nepřinde opravdu vážná závada, pak vyměnit a zas jen jezdit, hlavně néé žádný hurá akce

Odkaz ke komentáři

Tak musím nesouhlasit-cena 6Q s výměnou-prodej dílů 5Q-byl jsem v mínusu 4K-to si myslím je docela dobrá cena-ani cena spojky new toto nevyrovná-takže pokud dotyčný sežene dobrou 6Q se super spojkou-má to pomalu na stejno.A prodat auto co si piplá a koupit třeba vorajblovanej střep od hovada-no nevím,nevím(ani nevím zda se F1 combi 1.9 TDI-PD dělala 6Q)pak hned new spojka,turbo v ha...u,atd atd-to si musí každej rozhodnout sám-ale pokud by stávající auto nemělo najeto víc jak 70-90 tisíc-šel bych do toho za cenu 10K i s montáží-protože se stávající věci dají dobře prodat-nebrat táhla řazení-zůstávají stejné-tak cca 500Kč je doma-takže já doporučuji pokud je v šupleti 10K-já jsem dodnes spokojenej

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...