Shaarky Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ahojte, mám problém se zámkem na straně řidiče. Odemykání jde ztuha a klíček občas zůstane viset. Jde to nějak promáznout bez demontáže popř. ví někdo čím ? Hledal jsem tu ve fóru, ale nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ahojte,mám problém se zámkem na straně řidiče. Odemykání jde ztuha a klíček občas zůstane viset. Jde to nějak promáznout bez demontáže popř. ví někdo čím ? Hledal jsem tu ve fóru, ale nic nenašel. Doporucuji zame vyjmout a namazat WD40.Vyndas ho tak,ze povolis sroub TORX20 je na dverich ze strany B-sloupku pod gumovou zaslepkou.Povolis sroub a zamek vytahnes a pekne promazes a das zpet.je to prace na deset minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zalezi co je to za rv, u novejsich jsou ty torxy dva. Pozor, at ten horni nevytocis uplne, aby Ti nespadl do dveri ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zalezi co je to za rv, u novejsich jsou ty torxy dva. Pozor, at ten horni nevytocis uplne, aby Ti nespadl do dveri ;-) Je to rok 97...tak snad to nepos***. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zalezi co je to za rv, u novejsich jsou ty torxy dva. Pozor, at ten horni nevytocis uplne, aby Ti nespadl do dveri ;-) Je to rok 97...tak snad to nepos***. Díky. Tak tam je ten torx jen jeden a nevypadava, tak se neboj:-) Staci ho uplne povolit, cuknout za zamek a cely telisko zamku je venku. Pred tim, samozrejme vycvaknout tu plastovou krytku co ho prekryva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Rozdělával jsem ten zámek několikrát ale už je to delší dobu a myslím si že tu černou krytku není potřeba před vyndánim zámku vycvakávat. Jde ven společně se zámkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No dobre, neodporuju :-) Me tam ten zamek nejak dobre drzel i po povoleni obou sroubu, tak jsem ho potreboval lip chytnout, tudiz jsem nejdrive vycvakl tu krytku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Zámek se musí vyndávat a zároveň se musí držet otevřená klika dveří..... Doufej, že se ti nerozpadají vymezovací kroužky uvnitř zámku (vložka bude v poho, ale ty kroužky se lámou) ve škodovce se dají sehnat samostatně za cca 70Kč! HLAVNĚ NEKUPUJ NOVÝ ZÁMEK - BUDOU TĚ TAM LANAŘIT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Zámek se musí vyndávat a zároveň se musí držet otevřená klika dveří..... Doufej, že se ti nerozpadají vymezovací kroužky uvnitř zámku (vložka bude v poho, ale ty kroužky se lámou) ve škodovce se dají sehnat samostatně za cca 70Kč! HLAVNĚ NEKUPUJ NOVÝ ZÁMEK - BUDOU TĚ TAM LANAŘIT! Me se prave rozlomil jen ten krouzek a stalo me to cca 500,- bo ty potvory nechtely prodat samostane jen ten krouzek,ale prej se prodava jen cela "opravarenska sada" a ne jen ten blbinec:-( Ale diky za info,priste se uz nenecham opit cistou vodou:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 co bych za to dal, kdybych měl na oktávce zámek dveří na klíček.Mám jen dálku a zámky zaslepené.Už jsem to tak koupil,ale až dojde baterka v dálce, tak jsem v p....y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 pravě chci ten zámek vyndat a pořád mi to nejde, jak mam vytáhnout to lanko s kliky? ten šroubek pod gumovou zaslepkou se nějak nechce hnout. Na co on tam vůbec je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 blbne mi zámek od spolujezdce. Nechce mi to nějak zamykat, vdyčcy až to přetočím vždycky párkrat tam a zpátky až pak se někdy potvora chytne... nevité nekdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 pravě chci ten zámek vyndat a pořád mi to nejde, jak mam vytáhnout to lanko s kliky? ten šroubek pod gumovou zaslepkou se nějak nechce hnout. Na co on tam vůbec je? Zadny lanko z kliky vyndavat nemusis. Jen povol ten sroubek a vyndej teleso vlozky zamku, pritom drz otevrenou kliku dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 pravě chci ten zámek vyndat a pořád mi to nejde, jak mam vytáhnout to lanko s kliky? ten šroubek pod gumovou zaslepkou se nějak nechce hnout. Na co on tam vůbec je? Zadny lanko z kliky vyndavat nemusis. Jen povol ten sroubek a vyndej teleso vlozky zamku, pritom drz otevrenou kliku dveri. už sem to celé posmolil. To lanko mi vyjelo a seklo se o kliku a tu vložku tak sem musel vylámat tu krytku a lanko vytlačit silou ven. Nemá totiž ten torx na odkroucení té vložky. Dá se to vůbec koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Bez torx klíčů se do Oktávky ani nepouštěj - jsou skoro všude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Sadu torx klicu lze koupit v OBI, Baumaxu a podobne, za par korun (i kdyz kvalita odpovida cene;-), takze nechapu co resis. Bud si tu sadu kup nebo se rovnou vyprdni na to, neco na Octe rozebirat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 u spolujezdce ho zaslep a srus a mas po starostech prace na 10 min + krytka+saslepovaci kousek otazka 200.- jinak to lanko do kliky zase zacvakni nic na to neni na konci lanka je plastovej uchyt kterej ma na sobe jemny drazky ktere jsou i v klice tak to tam cvaknes. steluje se tim chod kliky das to na puvodni misto je to na te klice zretelny kde to bylo zaaretovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Sadu torx klicu lze koupit v OBI, Baumaxu a podobne, za par korun (i kdyz kvalita odpovida cene;-), takze nechapu co resis. Bud si tu sadu kup nebo se rovnou vyprdni na to, neco na Octe rozebirat... To jo jenže kdybych jel do takového nějbližšího obchodu tak mám celý den v prčicach. A nekupím přeci něco co se dá použít jen jednou. Chce to už něco kvalitnějšího. A když mi to začlo blbnout tak sem měl jen křižák ) A zaslepit to nejde páč se mi zkazily ty vypinače uvnitř a bez nich to nezamyká.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.