Přejít na obsah

Pad vykonu

Rombero

Doporučené příspěvky

Zdravim.nikde jsem nenasel stejny proble tak rozjizdin nove tema.stava se mi ze za jizdy spadne vykon jak kdybych pustil plynovi pedal po vyslapnuti a opetovnem seslapnuti jede zase tak jak ma.prosim za rady co by mohla byt podle vas pricina.dekuji a jestli to tu uz je tak se omlouvam.nenasel jsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám totiž úplně ten stejný problém sice u jiné motorizace, ale úplně stejné příznaky : chyba na VAGu 16825, občas při otevření nádže se nasaje vzduch, někdy cítím že při povolení pedálu auto zrychlí. Já jsem ventil procvakval VAGem a je v pohodě. To že by byla někde ucpaná hadice se mi nezdá, možná ještě nádobka aktivního uhlí, ale moc se mi do výměny nehcce, protože to je celkem drahý.

Odkaz ke komentáři

Tak sjem to vyzkoušel, a fakt jsem nečekal že to bude až tak znatelný rozdíl, nejspíš to vyřeší půlku mých problémů. Ted mě čeká zjistit, zda je přicpaná hadička, nebo špatný ventil nebo nádobka. Bohužel ventil a nádobka jsou na můj vkus příliš drahý, tak nejspíš zvolím vrakoviště nebo nějaké auto po bouračce.

Odkaz ke komentáři

Taky mám podobný problém,respektive uplně ten stejnej na HTP40kw,mě wag nic nepíše,ale sem tam při sešlápnutí plynu se to rozjede a pak se začne dusit stačí pustit plyn a hned sešlápnout a jede to normálně,zatím příčinu marně hledám,měnil jsem filtr paliva,do benzínu leju čistič na vstřiky a ventilu od wyns,a ted budu měnit těsnění mezi škrt.klapkou a filtrem a těsnění pod víčkem oleje,kde mi olej prolíná a pokud tohle nepomuže vyděl bych to na šrtící klapku,jenom nevím,jestli je klapka spojena i s potenciometrem plynu nebo ten je jinde.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři

Já si myslím že potenciometrem plynu to nebude, má dvě odporové dráhy, které se navzájem hlídají, kdyby to bylo tím, tak by ti hned svítil EPC, ale třeba se mýlím. Stává se ti občas, že když otevřeš víčko od nádrže, že slyšíš nasát vzduch? Aby si vyloučil špatné odvětrávání nádrže, tak se zkus projet s povoleným víčkem od nádrže.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes cesta cca 150km bez víčka 149km v pohodě a pak to zas škublo takže budu muset hledat dál,na prd je,že to na wagu nic nenapíše,jezdí to bez problému a pak z ničeho nic se přidusí povolím přidám plyn a jede to normalně a občas to udělá hned po sobě a pak zas tejden nic kuva.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...