Wittmann Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Zvažuji dodělávku zámku řazení. Dá se to to udělat svépomocí nebo je to lepší svěřit servisu? Nejsem si jist, že bych trefil správnou polohu toho zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Já mám na Fábi Construkt zámek je hned vedle řadící páky. Dřív dávaly do boku.Asi bych to nechal servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 je to jednoduché jak facka,pouze problém s dírou,ale dá se od servisu půjčit šablona,máte li tam známé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No právě té "díry" se bojím. Teď jsem si na stránkách škodovky přečetl toto: "montáž smí vykonávat pouze vyškolený personál" Takže pod tím školením se skrývá asi vlastnictví té šablony Nevíte někdo kolik stojí montáž v servisu (známého se šablonou nemám) A ještě otázečka. Škodovka nabízí typy dva zámků (oba shora) jeden za 5100,- a druhý cca 3700,-. Jaký je mezi nimi rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 ano, jasně montáž jednoduchá.......pokud si to necháte udělat v autorizovaném servisu tak máte na to záruku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Montáž v servisu 5500 - 6500, materiál + práce komplet, jak kde... BTW: pokud ale člověk nemá razítko od autorizovaného montážního střediska Constructu, pojišťovna to neuzná jako zabezpečení a neposkytne slevu.... Je to ale jen razítko a ne každý auto pojišťuje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 x x x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Jestli můžu radit, tak nejlevnější a nejjednodušší možnost je kontaktovat mechanika ze škodovky před servisem a dohodnout se s ním bokem, spousta z nich ti to udělá na černo včetně dodání materiálu i razítka tak za cca +/- 4tczk. Mají zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 No právě té "díry" se bojím. Teď jsem si na stránkách škodovky přečetl toto: "montáž smí vykonávat pouze vyškolený personál" Takže pod tím školením se skrývá asi vlastnictví té šablony Nevíte někdo kolik stojí montáž v servisu (známého se šablonou nemám) A ještě otázečka. Škodovka nabízí typy dva zámků (oba shora) jeden za 5100,- a druhý cca 3700,-. Jaký je mezi nimi rozdíl? Jeden je zamykací jen klíčem (ten dražšší) a ten druhý se dá zamknout i zamáčknutím bez klíče. Montáž u těhle constructů shora zvládneš doma sám, shodíš tunel, odšroubuješ matky kulisy řazení, nasadíš podkovu constructu, nasadíš trhací matice, utáhneš, na manžetě si podle zámku označíš místo kde vyřízneš díru skrz, zkontroluješ funkci, urveš šrouby a zaděláš tunel. Takže jestli tomu dobře rozumím, tak ten mechanismus je celý přístupný zhora (pod plastovým tunelem)? Na Felicii byla závora zespoda, což mi přijde o něco málo bezpečnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Montaz toho za 5100,- stoji 1086,- Kc vc. DPH. Dle ceniku Autos Kunstat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Construct má různý akce, sehnal jsem švagrovi ten novej typ constructu montovanej vrchem a s dírou nahoře u řadičky za 3000,-+práce 100,- mechanikovi, měl to hotový za 15 minut. A razítko fakt jen pro toho, kdo to chce pojistit,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Montoval jsem si to sam, prace na 20 minut. Diru do manzety jsem resil navstevou servisu - udelali to na pockani, bez reci, zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 a můžete někdo sehnat levnější nový Construkt do Supíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.