kefi Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Ahoj, prosím o radu nejde mi klima, ani jedna rychlost větráku a ještě k tomu nejdou stahovat okna!! ted jezdit v tom pařáku je mazec!! Pojistky jsem kontroloval všechny i na baterce. Sundal jsem filtrbox a koukal na svazek kabelů co leze do kabiny (prý to tam bývá často přerušené), nenašel jsem nic! VAG nic nehlásí! Už jsem zoufalí, pozítří chci jet do chorvatska, ale bez oken, klimy a vetráku to asi nedám! Děkuji za každou dodrou radu auto: fabia 2005 1.9TDI ATD elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 rozepiš se víc... větrák ti nejde ani na jednu rychlost? okna nejdou žádný - ani jedním ovládačem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 ano, přesně tak větrák nejde na žádnou rychlost! okna nejdou na žádné straně, jsem z toho jelen! je možné, aby okna měli něco spoločného s větrákem a klimatizací?? VAG nic nehlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 jinak na pojistce 68 (ventilátor čerstvého vzduchu) není vůbec napětí, na pojistce předních oken napětí je ale, stejně nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 já myslel jestli není KO předřadný odpor topení.....ale tady to spíš vypadá na chybu v kabeláži....tady já neporadím, s elektrikou nejsem kamarád ale zkus počkat, co kluci přihodí... pokud chceš, přehodím ti téma do sekce "elektrika" ...sice je to v interiéru, ale problém bude tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 o.k, budu rád! s elektrikou taky nejsem velký kamarád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Pokud se zamerim na ventilator cerstveho vzduchu, tak to jde z rele pro X kontakt na propojeni s kladnym polem v kabelovem svazku za pristrojovou deskou a odtut to jde na pojistku 68. Promeril bych to nejdriv tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Všem děkuji za pomoc, bylo to relé pro X kontakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.