VAG BoBo Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 (editace) Proč cituješ předchozí příspěvek??? Klapka se nastaví i sama, když zapneš na par sekund zapalování a nestartneš hned. U některých aut musíš odpojit baterku, ale adaptační hodnoty lze smazat pouze přes diagnostiku. Editováno: 9. Říjen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 6. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Tak jsem tu zase s problemem. Po vycisteni klapky se to tvarilo, ze je po problemu, ale. Otacky pri studenym startu opet litaji ke 2000 a mam vysoky volnobeh. Se svetlama skoro rovnejch 1000, bez svetel tak 950. Za studena 1200. Kdyz startuju teplej motor tak to s nim pekne skubne jak to chyti, ale nevyleti. Auto lehce poskubava pod plynem i na volnobeh zakopava. Spotreba na nadrz 6.9l. Nemuze to delat cidlo teploty vody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 7. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Tak dneska rano start a 2200 otacek :-( Prijde me ze cim je vetsi zima tim je to horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Buď teplotní čidlo nebo řídicí jednotka motoru KO. Nepíše to nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 7. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 no tak dneska jsem vymenil cidlo a vypada to ze je po problemu. Zitra rano se uvidi. S tou ridici jednotkou me nestraste :-) nekde jsem tu nasel hodnoty odporu pri ruznych teplotach tak jsem je pak zkousel merit na tom starym pri pokojove teplote a pri zhruba 90 stupnich a hlavne pri pokojove teplote to vychazelo blbe. Odpor byl daleko vetsi nez by mel byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 8. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 tak dneska po nastartovani to vyskocilo jen na 1500 chvilkove. Je to u techto motoru uz normalni, nebo ne? Jezdim spis z naftakem tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkiss Vloženo 30. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 tak dneska jsem byl na diagnostice protoze se rozsvitila kontrolka motoru. prej chyba lambdy. po vymazani se zatim neobjevila. kazdopadne se tam objevila chyba prilis nizke napeti baterie a ze to muze souviset s tim volnobehem. tak jsem dal jinou a nic. volnobeh je normalni jen do te doby nez rozsvitim svetla. pak vyskoci na 1000. opravdu jste se s tim nikdo nesetkali? v servisu nevedeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marten18 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) mám téměř stejný problém,ale ty otáčky mi vybíhají ne když nastartuju,ale když vyřadím při jízdě rychlost,musím sešlápnout spojku a dostanu je do normálu.Druhá věc je,když podřadím na nižší rychlostní stupen,auto pořád jede a nebrzdí motorem,zabírá až po nějaké době,nikdo mi nedokáže určit příčinu,klapku mi vyčistili,lambda sondy jsem vyměnil a problém je přád stejný :-( Editováno: 22. Březen 2013, autor: Malta necituj předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 možná bych na zkoušku vyměnil spínač na spojkovém pedálu, je to otázka třech stovek, když už jsi vyzkoušel kde co, tak tohle tě nezrujnuje a možná pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 no tak pokud ti to nedeceleruje tak je problem někde jinde.. co plynovy pedal a kabeláž k němu? na vagu by měl jit zdiagnostikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.