Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Proč cituješ předchozí příspěvek??? Klapka se nastaví i sama, když zapneš na par sekund zapalování a nestartneš hned. U některých aut musíš odpojit baterku, ale adaptační hodnoty lze smazat pouze přes diagnostiku.

Upraveno od VAG BoBo

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak jsem tu zase s problemem. Po vycisteni klapky se to tvarilo, ze je po problemu, ale. Otacky pri studenym startu opet litaji ke 2000 a mam vysoky volnobeh. Se svetlama skoro rovnejch 1000, bez svetel tak 950. Za studena 1200. Kdyz startuju teplej motor tak to s nim pekne skubne jak to chyti, ale nevyleti. Auto lehce poskubava pod plynem i na volnobeh zakopava. Spotreba na nadrz 6.9l. Nemuze to delat cidlo teploty vody?

• Autor

Tak dneska rano start a 2200 otacek :-( Prijde me ze cim je vetsi zima tim je to horsi.

Buď teplotní čidlo nebo řídicí jednotka motoru KO. Nepíše to nic?

• Autor

no tak dneska jsem vymenil cidlo a vypada to ze je po problemu. Zitra rano se uvidi. S tou ridici jednotkou me nestraste :-) nekde jsem tu nasel hodnoty odporu pri ruznych teplotach tak jsem je pak zkousel merit na tom starym pri pokojove teplote a pri zhruba 90 stupnich a hlavne pri pokojove teplote to vychazelo blbe. Odpor byl daleko vetsi nez by mel byt.

• Autor

tak dneska po nastartovani to vyskocilo jen na 1500 chvilkove. Je to u techto motoru uz normalni, nebo ne? Jezdim spis z naftakem tak nevim.

• 4 týdny později...
  • Autor

tak dneska jsem byl na diagnostice protoze se rozsvitila kontrolka motoru. prej chyba lambdy. po vymazani se zatim neobjevila. kazdopadne se tam objevila chyba prilis nizke napeti baterie a ze to muze souviset s tim volnobehem. tak jsem dal jinou a nic. volnobeh je normalni jen do te doby nez rozsvitim svetla. pak vyskoci na 1000. opravdu jste se s tim nikdo nesetkali? v servisu nevedeli.

• 3 měsíce později...

mám téměř stejný problém,ale ty otáčky mi vybíhají ne když nastartuju,ale když vyřadím při jízdě rychlost,musím sešlápnout spojku a dostanu je do normálu.Druhá věc je,když podřadím na nižší rychlostní stupen,auto pořád jede a nebrzdí motorem,zabírá až po nějaké době,nikdo mi nedokáže určit příčinu,klapku mi vyčistili,lambda sondy jsem vyměnil a problém je přád stejný :-(

Upraveno od Malta
necituj předchozí příspěvek

možná bych na zkoušku vyměnil spínač na spojkovém pedálu, je to otázka třech stovek, když už jsi vyzkoušel kde co, tak tohle tě nezrujnuje a možná pomůže

no tak pokud ti to nedeceleruje tak je problem někde jinde.. co plynovy pedal a kabeláž k němu? na vagu by měl jit zdiagnostikovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.