sparco gti Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 a silenbloky prevodovky si menil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 ano aj tie som menil zaroven aj so sylenblokmi motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 este dneska som si vsimol ked som dal spiatocku a prudse popustal spojku tak paka az skackala dopredu dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Takze dneskasom bol u toho servisaka s tou spojkou a neuhadnete comi povedal ze to je normalen ze ta spojka je dobra takze uvidime a povedal mi ze ju skusi este raz odvzdusnit tak neviem co teraz uvidime. A este chcem povedat ze ked idem na aute na to je jedno akej rychlosti a chcem s terj rychlosti podradit tak spojka mi zaberiie niekde az hore skoro nakonci a po druhe ked sa rozbieham do kopca tak auto ani nevladze niekedy mu musim pomoct plynovim pedalom a autom tak mika pri rozbiehani sa tak ja uz neviem co s tym a este ked vypinam motor tak autom dost hodizo stranu na stranu a supe pocuvaj ten mechanik mi povedal ze ked stisknem spojku a zmeni sa zvuk motora ze to je normalne tak ja neviem co teraz ked ty si hovoril ze ked sa zmeni zvuk motoru tak je nieco v neporiadku a aj ja si to myslym ze to nieje v poriadku ked sa zmeni ale ja si myslym ze sa cche z toho vyvlieknut ale j amu to nedovolim uvidime ako to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Jakube. Tvůj mechanik lže a spojku buď nevyměnil, nebo jen něco, nebo zprasil práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 oka uvidime akoto dopadne dam vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub909 Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Mám dotaz v servisu sem nechal vymenit spojku i s dvouhmotou teď mi prijde ze je hrozne mekej pedál je to normalni nebo nekde chyba ? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Pokud funguje jak ma, tak to je normalni. Vzdy po vymene jde pedal o poznani lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.