Květen 13, 201411 r Ještě mě napadlo že by ten vylítanej přední silentblok měl vliv na kroucení vlnovce, no musím to všechno zkouknout až bude čas,ale zatím mám na opravu jiné vozy, holt kovářova kobyla chodí bosa :-D
Červen 1, 201411 r Teraz som menil vsetky gumy na vyfuku v zadu a poviem vam pocitil som poriadne na aute ze sa vybracie asik o 40percent zmensili aspon mne pomohlo tavymena gum na vyfuku
Červen 1, 201411 r Urcite mne to pomohlo dost a to som si mysles ze to je blbost ale kim nevyskusas neuveris Upraveno Červen 1, 201411 r od vonsakjakub
Červen 4, 201411 r gumy na vyfuku :-) dobre ty palec nahoru.. to by me fakt nenapadlo a uprimne,nikdy jsem to nemenil do prasknuti dak drzim palce...
Duben 2, 201510 r Zdravim vas asik pred rokom som menil spojku znacky LUK a pred asik dvoma mesiacmi mi zacala zaberat niekde v stredu po popolovani spojkoveho pedalu, ked bola nova tak pekne krasne zaberala od spoda a aj mi ide tahsie ako sla a po druhe ked ju pustam pomalicky tak auto sa rozbieha ale citim niekde v aute v spojke ci prevoddovke ze akokeby tam nieco preskakovalo no neviem to inak opist proste pustam spojku auto sa zacne pomalicky rozbiehat ale popritom citim nejake cudne kmitanie vo vnutri ale za staree spojky mi to nerobilo.A este ked podradzujem na aute napr z 4 do3 a pustam pomaly spojku tak auto zaberie az kdesi za polkou a to je na kazdej rychlostipri podrazovani. A menil som komplet spojku zotrvacnik,lozisko,pritlacak,lamelu proste komplet.
Duben 2, 201510 r LUK je dobrá značka, to se divím. Když máš volnoběh a sešplápneš spojku, změní se zvuk?
Duben 3, 201510 r Spojky: origo,valeo,LUK - všechno defakto kvalitativně srovnatelné (nepočítám mrdky)
Duben 3, 201510 r aj ja som pocul uz o tej sachs asik si ju tam dam len uvidim co na to povedia v servise na reklamaciu
Květen 6, 201510 r Hosi napiste mi co sposobuje vybraciu rychlostnej paky pretoze mne vybruje nie moc ale vybruje a ked niekedy pridam prudse tak citim ako mi potiahne paku bud dozadu alebo dopredu cim to je?
Květen 7, 201510 r silenbloky motora su nove origynaly som kupoval od skodovky asik pred rokom a pol a mam aj nove sylenbloky prevodovky a nemoze tom bit nieco v prevodovke?
Květen 7, 201510 r sparco jasne bojujem to mas serie ze to mam nove a ono tostale nieje na 100 percet vies
Květen 7, 201510 r takpotom co mam urobit zasa kupovat druhe sylenbloky vsak som kupoval origynaly a n¨vysli ma dost draho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.