Stifko Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ještě mě napadlo že by ten vylítanej přední silentblok měl vliv na kroucení vlnovce, no musím to všechno zkouknout až bude čas,ale zatím mám na opravu jiné vozy, holt kovářova kobyla chodí bosa :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Teraz som menil vsetky gumy na vyfuku v zadu a poviem vam pocitil som poriadne na aute ze sa vybracie asik o 40percent zmensili aspon mne pomohlo tavymena gum na vyfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Hele, to je taky pravda. Výfuk na hluk, ev.vibrace určitě má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) Urcite mne to pomohlo dost a to som si mysles ze to je blbost ale kim nevyskusas neuveris Editováno: 1. Červen 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 gumy na vyfuku :-) dobre ty palec nahoru.. to by me fakt nenapadlo a uprimne,nikdy jsem to nemenil do prasknuti dak drzim palce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 tak ako ladislave vymenil si tie gumy na vyfuku a pomohlo ti to nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Zdravim vas asik pred rokom som menil spojku znacky LUK a pred asik dvoma mesiacmi mi zacala zaberat niekde v stredu po popolovani spojkoveho pedalu, ked bola nova tak pekne krasne zaberala od spoda a aj mi ide tahsie ako sla a po druhe ked ju pustam pomalicky tak auto sa rozbieha ale citim niekde v aute v spojke ci prevoddovke ze akokeby tam nieco preskakovalo no neviem to inak opist proste pustam spojku auto sa zacne pomalicky rozbiehat ale popritom citim nejake cudne kmitanie vo vnutri ale za staree spojky mi to nerobilo.A este ked podradzujem na aute napr z 4 do3 a pustam pomaly spojku tak auto zaberie az kdesi za polkou a to je na kazdej rychlostipri podrazovani. A menil som komplet spojku zotrvacnik,lozisko,pritlacak,lamelu proste komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 LUK je dobrá značka, to se divím. Když máš volnoběh a sešplápneš spojku, změní se zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 ano zmeni sa zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 jedine ze by bola vadna ta new spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Spojkové ložisko KO a vypadá to i na lamelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 to potesi... mezi cim se da vybirat ve spojkach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Tak to si ma pekne potesil joooj no nic dam to na reklamaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Spojky: origo,valeo,LUK - všechno defakto kvalitativně srovnatelné (nepočítám mrdky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) luk sa dava do prvovyroby vratane sachs Editováno: 3. Duben 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 aj ja som pocul uz o tej sachs asik si ju tam dam len uvidim co na to povedia v servise na reklamaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Hosi napiste mi co sposobuje vybraciu rychlostnej paky pretoze mne vybruje nie moc ale vybruje a ked niekedy pridam prudse tak citim ako mi potiahne paku bud dozadu alebo dopredu cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Vymačkaná dvouhmota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Supe tu mam novuuu asik uz bude mat nieco vyse roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 ale este podoktnem ze aj po vymene mi to robilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Silentbloky-uložení motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 silenbloky motora su nove origynaly som kupoval od skodovky asik pred rokom a pol a mam aj nove sylenbloky prevodovky a nemoze tom bit nieco v prevodovke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 ked hybe pakou tak to je v ulozeni motora!este satale bojujes s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 sparco jasne bojujem to mas serie ze to mam nove a ono tostale nieje na 100 percet vies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 takpotom co mam urobit zasa kupovat druhe sylenbloky vsak som kupoval origynaly a n¨vysli ma dost draho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.