Květen 8, 201510 r este dneska som si vsimol ked som dal spiatocku a prudse popustal spojku tak paka az skackala dopredu dozadu
Květen 12, 201510 r Takze dneskasom bol u toho servisaka s tou spojkou a neuhadnete comi povedal ze to je normalen ze ta spojka je dobra takze uvidime a povedal mi ze ju skusi este raz odvzdusnit tak neviem co teraz uvidime. A este chcem povedat ze ked idem na aute na to je jedno akej rychlosti a chcem s terj rychlosti podradit tak spojka mi zaberiie niekde az hore skoro nakonci a po druhe ked sa rozbieham do kopca tak auto ani nevladze niekedy mu musim pomoct plynovim pedalom a autom tak mika pri rozbiehani sa tak ja uz neviem co s tym a este ked vypinam motor tak autom dost hodizo stranu na stranu a supe pocuvaj ten mechanik mi povedal ze ked stisknem spojku a zmeni sa zvuk motora ze to je normalne tak ja neviem co teraz ked ty si hovoril ze ked sa zmeni zvuk motoru tak je nieco v neporiadku a aj ja si to myslym ze to nieje v poriadku ked sa zmeni ale ja si myslym ze sa cche z toho vyvlieknut ale j amu to nedovolim uvidime ako to dopadne
Květen 12, 201510 r Jakube. Tvůj mechanik lže a spojku buď nevyměnil, nebo jen něco, nebo zprasil práci
Březen 12, 20187 r Mám dotaz v servisu sem nechal vymenit spojku i s dvouhmotou teď mi prijde ze je hrozne mekej pedál je to normalni nebo nekde chyba ? Díky za rady
Březen 13, 20187 r Pokud funguje jak ma, tak to je normalni. Vzdy po vymene jde pedal o poznani lepe.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.