Publikováno Září 17, 201212 r Nikde jsem nenašel jak deaktivovat HHA (pomoc rozjezdu do kopce) a protože mě to pěkně sralo, nedalo mi a hledal jsem dál. Výsledek: ve VAG zvolit Motor (01) a u mojí O2 TDI vRS 2007 to bylo na kanálu 58 jednoduše místo 1 zvolit 0 a uložit - funguje okamžitě S pozdravem Tom
Září 23, 201212 r šikula...ale co Tě na tom prosím Tě tak sralo? To není ironie ani nic jiného, jen se ptám...
Září 24, 201212 r Mě to občas se.. taky. Normálně je to pochopitelně pěkná frajeřinka, při rozjezdu do kopce necouvnu ani o centimetr. Něco jiného to je v zimě, kdy se potřebuji rozjet na zmrzlém sněhu do kopce. HHC drží a pokud přidávám plyn hodně citlivě (což je v tom případě potřeba), tak se HHC nevypne, resp. až po 2 sekundách a občas začnu couvat. Pak už se pochopitelně nerozjedu. Nebo přidám trošku víc, jenže mi to zase proklouzne a jsem zase v pr... Takže se s blbým HHC musím v těchto případech rozjíždět na ručku jak v autoškole. Několikrát jsem to chtěl deaktivovat, ale prý to nejde a ve Škodovce mi dokonce řekli že jde o bezpečnostní prvek, tak to neudělají. Na druhou stranu jsem si už asi zvyknul, až na pár kritických dnů v roce (jsem z Jizerek) je to příjemné...
Září 24, 201212 r Tento problem znam take, ale prinos HHC je pro me vetsi, nez jeho zcela minoritni malinke negativum s provozem na snehu. Ale da se to naucit i s aktivnim HHC a DSGckem :-) Apropo, a nefungoval by me bez nej automaticke parkovani, ktere se obcas dost hodi... Upraveno Září 24, 201212 r od omicron
Říjen 3, 201212 r Autor Ten důvod je jednoduchý: jsem hold ze staré školy - všechny ty bezpečnostní prvky a vychytávky jsou dobré, a neříkám že mnohým i pomáhají, ale neměly by překážet a otravovat, a to je to co se děje mi. Jsem zvyklý jezdit bez HHA, vše zvládám jen spojka - plyn, do větších kopců + ručka, ale to je fakt výjímečně. Mi se hodně ulevilo - nespoléhám se totiž na slepého pitomce (HHA), který drží brzdy, když to není třeba, a neví nic o situaci na silnici. Tom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.