Vit125 Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Čau všem, mám takovej problem často když se rozjiždím se studeným motorem, tak mi vepředu jakoby něco drhne, je to takovej zvuk jako by něco lehce drblo o něco co se točí. je to jen krátkej zvuk a jeste mi pozhasnou svetla. Zkousel jsem i auto zvednout a vypadalo to jako od praveho kola, ale zaspod auta nic videt nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Napadl mě alternátor, který se špatně roztáčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 21. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Altík to není to jsem zkoušel i pumpu sem zkusil, už nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 tak pokud je to až při rozjezdu, tak by to mohlo být něco na nápravě - přirezlý kotouč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit125 Vloženo 4. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Brzdy jsou nové jak kotouče tak destičky, dělá to vždy při prvním rozjezdu po nastartování se studeným motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.