Exon Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Zdravím Občas mě začně cukat auto nejčastěji je to při zařazeném 2 stupni to se auto rozhoupe celé občas to udělá i při 1 ale to málokdy nejčastěji při té 2. na dalších rychlostních stupních to nic nedělá aspoň nejde nic neobvyklého poznat. Jediné věci které sem si všiml je že sem měl celkem ve velkém množství bublinky v palivovém potrubí co vede z filtru tak sem ho vyměnil + ventil a spony sem tam se tam nejaká menší bublinka objeví, ale nevím jestli to může mít souvislost stím občasným cukáním. Auto startuje normálně, předvstřik je vpořádku, diagnostika žádnou chybu nevypsala. Motor 1.9 tdi 66kw. Cuká to zhruba v rozmezí otáček 1200 - 1400. V jiných otáčkách to jede normálně. Prosím o rady co stím. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Odvzdušnit a najít kde to přisává vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 To máš octavii ? když píšeš 66kw? jinak pokud si nedelal filtr palovový tak muze byt zakopaný pes tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 buď sa sekol v sekcii,alebo má preklep (96kW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exon Vloženo 27. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2012 sekl sem se založil sem to potom v sekci octávky ale smazali mě to tam a né tady.. filtr je nový + ventil a spony kde to může přisávat nechcou sa mě měnit hadice nejsou zrovna nejlevnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Nebo máš binec v nádrži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.