tex Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Dobrý večer, od ZL kola se mě zničehož nic začaly ozývat tlumené rány. Rány so ozývají i při jízdě po rovině(tedy ne při přejezdu nerovností) a zajímavé je to, že frekvence ran kolísá spodle rychlostí auta(když se zvyšuje rychlost jsou rány "rychlejší " a naopak. Ty rány jsou něco jako když se na kolo nalepí např.kus asfaltu. Auto neposkakuje nikde nic nevibruje jen ty rány. Po nějaké chvilce je klid, pak zase 500 m rány. Pneu jsou čisté. Děkuju za příp. radu kam se podívat. Dík TEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Zkoušel si prohodit pneu ze zadních kol dopředu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 (editace) U mě bouchalo něco jakoby gumovým kladívkem do zadní nápravy, nepravidelně , tak jsem vyměnil zadní silentbloky za RS -sácký, nový tlumiče, ložiska byla poměrně nová, tak jsem je neřešil a nic se nezlepšilo, tak jsem šel znovu na ložiska , před 50tisíci namontovaný nový ložisko na pravý straně VIKA-nebrat , , to jsem vyměnil za FAG. Než jsem to odstranil , tak jsem najezdil dobrých 15tis. km. Bouchání se projevovalo vždy až po ujetí tak 10 km , asi se to ložisko zahřálo a roztáhlo , pak víc bouchalo. Je divný, že první zadní ložisko jsem měnil, protože hučelo a další zadní se projevilo jinak, bouchalo. Editováno: 21. Září 2012, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 jj Vika to je šrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tex Vloženo 21. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2012 VAG BoBo pneu jsem nezkoušel prohodit, ale že by to mohly dělat gumy to jsem netušil. Začalo to dělat z ničeho nic. Casy tohle se mě na ložisko nezdá, už jsem nějaké měnil a projevovalo se jinak, ale všechno je možné. Mohla by to být i pakna, která možná nějak špatně chodí a při jízdě bouchá v bubnu. Pokud se to objeví, dám to někam zkouknout. Všem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Praskly kord dělá divy a nemusí byt vždy vidět, ale tak samo to může být tlumič nebo uložení nápravy. I to ložisko nelze vyloučit. Já začínám od nejschůdnější varianty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 mrknul bych na zadní brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 zdravím, mám takový problém, při jízdě po nerovnosti jsou slyšet v autě takové utlumené jemné rány, po oběhnutí auta s klíčem nic nezjištěno když sem rukama lomcoval s každým kolem, zjistil jsem že na levém zadním kole po zalomcování je slyšet takový ťukavý zvuk, ale vše je utaženo, může to být ložisko?? toto se objevilo po ujetí větší vzdálenosti s vozem (cz - de) cca 700km, auto fabi 1.4tdi combi rok 06 236tkm. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Když nepomohlo auto oběhnout klíčem, tak ho oběhni korunou. Jinak zvednout v servise prolézt vyzkoušet, co chceš slyšet za radu přes internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 korunou ne, to už tam něco podobného mám..jen jestli nevíte jak lze poznat KO ložisko, když nehučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 A co silenbloky jsou OK není nějaký praskly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 to jsem ještě nekoukal, ale ještě se mi při projetí nerovnosti ozve takové lehké bouchnutí tlumené od pavého kola, zvuk jde jakoby od podlahy, asi stabik že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 áno môže byť..treba ho odpojiť na tyčkách a skúsiť s ním zakývať hore-dolu či má vôlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.