Publikováno Září 21, 201212 r Na Facebooku se objevila fotka, které je Rapid poněkud upraven. Bližší info nemám, ale vypadá dosti dobře že by nějaký sport kit nebo dokonce ostrá verze RS?
Září 21, 201212 r Sport Packet videl sem uz fotku i na netu jak je nalozenej na kamionu a vypadal luxusne,... barva taktez bila a kola cernej mat
Září 21, 201212 r jooooooooooo ! to je vono,... takhle bude mit RAPID spravny grady,... BILA luxusni cerna jeste luxusnejsi akorat mi tam k tomu nejde trochu to kolo na strese na te bile ten predni difuzor je luxus,... ato vypada takovy o neco sirsi
Září 21, 201212 r Autor Dostalo to šmrnc a ten předek je takovej víc drsňáckej .. like takovýho Rapida bych si i koupil ale v kombajnu
Září 22, 201212 r Autor Ondrero: já si spíš myslím, že Škodovka to teprve teď objevila tím samozřejmě nechci říct, že to není IN, jen to objevila dost pozdě když tedy pominu barevné střechy u Fabie a Roomstera
Září 28, 201212 r je to velice pěkné, myslím si že by to byl dobrej tah pro mladý :-) ale věřím tomu že pro nás to nebude že to bude na vývoz :-/
Říjen 8, 201212 r Sportovně laděná varianta z Paříže je moc pěkná. S 1.4 TSi 90 kW bych takovýho Rapida bral hned
Říjen 8, 201212 r sytic,..... souhlasim ale pocitej ze cena bude pres vic jak 500 000 kc delal jsem si konfuguraci co nejvetsi vybavy a cena byla pres 500 000 kc
Říjen 8, 201212 r Autor Tak otázka, zda to bude RS nebo jen nějaký sportpacket na auto, který je možný dát na střední výbavu a výš za třeba 30 000 kč já si totiž myslím, že RS bude verze u hatchbacku, ne u sedanu nebo kombíka
Říjen 8, 201212 r Lukason: Tos dělal tu samou věc co já Když se o rapidu jen mluvilo a ještě nebylo pořádně odhalený, RS varianta byla skoro vyloučena. Já jsem hlavně hodně zvědavej na Sportback
Říjen 8, 201212 r myslim ze sport paket,... protoze difuzory a lizatka a jedno kridilko,... to by bylo moc kdyby to skodovka povazovala za verzi RS jo a jeste vlastne cernej mat kola podle me jenom sport paket heh,.... hnedka jak spustili konfigurator .D uz sem radil nekde by tady mel bejt odkaz
Listopad 1, 201212 r ja byl dneska ve skodovce se zeptat na volanty a myslel sem ze me vomejou 4raminko v kuzi bez multifunkce - cena: 7500 kc airbag k volantu - cena: 15 000 kc tak kdo jde hnedka obednavat ?
Listopad 1, 201212 r asi takhle: ........... proste RAPID chtel sem menit volant ale myslim ze se spokojim se starsim volatem a to je posledni model, takze chrom usmev
Listopad 4, 201212 r No v tý bílý vypadá luxusně, a verze RS je prý v plánu s motorem 1.8 TSI - teda aspoň to povídal prodejce při předváděčce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.