snuss Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Dobrý den, před nedávnem se mi díky špatně provedeným rozvodům potkal motor.... (praskl klíňák a namotal se do rozvodů a potkalo se to- prý to bylo takhle). No nicméně jsem sehnal motor a kluka co mi to přehodil. Po zapojení všechno fungovalo, ale po chvilce začal svítit filtr pevných částí. Tak jsem ho nechal vykuchat. Auto od tý doby jelo naprosto perfektně, nižší spotřeba, všechno v pohodě. Po měsíci mi při 140km/h spadlo asi do nouzáku (kontrolky nesvítí žádný) po vypnutí a zapnutí motoru auto zase jede normálně až do těch zhruba 130-140km/h. Pak se to zase utlumí a nejede. Šel jsem na diagnostiku a tam jen pár chyb.... Chybový kod 00895, snímač regulace rychlosti jízdy, snímač tepltoy chlad. kapaliny na výstupu z topení a pak to hlásí chyby kolem ŘJ, elektroniky. Ten můj opravář neví co s tím, co by to mohlo být.... Ještě poznámka, když jsem na kuchání filtru, tak vyjeli diagnostiku a tam bylo všechno v pořádku. Takže se to muselo stát časem... Díky za rady, co s tím... snuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Nedáš žádné informace ani o vozidle ani o kodu motoru a chceš odpověď. Padá ti to do nouzového režinu. Pokud pohledáš tady na foru nejčastější příčina bývá přidřená regulece turba. Chce to logy a vyhodnotit. Vše pokud budeš hledat tady najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuss Vloženo 24. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2012 (editace) Jde o O II, 77Kw, kód motoru je BLS. Ta regulace klapek na turbu vyskočila při kuchání filtru, ale teď už ne... Byl jsem na diagnostice u známého, log z toho nemám. Zkusím tam zajet znovu a dodat ho. Spíš jsem myslel, že to bude nějaká elektronika, nebo něco související s tou výměnou motoru... protože jinak by to mělo být všechno v pohodě. Editováno: 25. Září 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 a proč se vykuchával DPF filtr, co tak hrozného dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Čistil výfukové plyny od pevných částic a přispěl tak, sic malinko, k čistšímu vzduchu pro nás a pro budoucí generace. Jenže to není IN. IN je to naše prostředí conejvíc dojebat a tak je třeba kuchat vše co tomu stojí v cestě - DPF, katalyzátory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Saze to je ten produkt co hází diesel za sebe a dpf chytá a je to jedna z mnoha s kterou si lidský organismus opravdu neporadí,tak kuchejte místo hledání závady!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.