Přejít na obsah

Chyby po výměně motoru 1,9TDI


snuss

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

před nedávnem se mi díky špatně provedeným rozvodům potkal motor.... (praskl klíňák a namotal se do rozvodů a potkalo se to- prý to bylo takhle). No nicméně jsem sehnal motor a kluka co mi to přehodil. Po zapojení všechno fungovalo, ale po chvilce začal svítit filtr pevných částí. Tak jsem ho nechal vykuchat. Auto od tý doby jelo naprosto perfektně, nižší spotřeba, všechno v pohodě.

Po měsíci mi při 140km/h spadlo asi do nouzáku (kontrolky nesvítí žádný) po vypnutí a zapnutí motoru auto zase jede normálně až do těch zhruba 130-140km/h. Pak se to zase utlumí a nejede. Šel jsem na diagnostiku a tam jen pár chyb.... Chybový kod 00895, snímač regulace rychlosti jízdy, snímač tepltoy chlad. kapaliny na výstupu z topení a pak to hlásí chyby kolem ŘJ, elektroniky.

Ten můj opravář neví co s tím, co by to mohlo být....

Ještě poznámka, když jsem na kuchání filtru, tak vyjeli diagnostiku a tam bylo všechno v pořádku. Takže se to muselo stát časem...

Díky za rady, co s tím...

snuss

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde o O II, 77Kw, kód motoru je BLS. Ta regulace klapek na turbu vyskočila při kuchání filtru, ale teď už ne... Byl jsem na diagnostice u známého, log z toho nemám. Zkusím tam zajet znovu a dodat ho. Spíš jsem myslel, že to bude nějaká elektronika, nebo něco související s tou výměnou motoru... protože jinak by to mělo být všechno v pohodě.

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...