koubek 1.6 55kw Vloženo 27. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Tak lambda je dobrá,na emisích to je super.Svíčky,kabely,filtr vzduchovej jsou nové.Klapka vyčištěna a znovu nastavena ve Vagu.A stále mám problém ze spotřebou :-//Bojím se trošku přišlápnout pedál,protože by mě to sežralo...Oktáváci,máte nějaký návrh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Zkus zkontrolovat netěsnosti na výfuku, hlavně vlnovec a spoje plus kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Když to prošlo emisemi, tak to má asi výfuk OK ne? Udělej litraž, nedívej se na budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Je přesvědčený, že PP mu ukazuje přesně. Má to změřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 27. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2012 jj přesně...Chtěl bych se zeptat phledně čidla teploty....Ukazatel budíku na teplotu mi ukazuje dobře,ve Vagu mi též ukazuje dobře teplotu schodnou z budíkama....Chtěl bych se zeptat odkud bere ve vagu signál a informaci o teplotě,jestli rovnéž z budíku,nebo z jednotky.....? Je možno,že by to bylo i snímačem?Ale to by asi zase emise byli špatný,ne? Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 JEN TAKOVÝ POSTŘEH, FELDA S TÍMHLE MOTOREM BERE ASI 7 LITRU A TEĎ POROVNEJ VÁHU FELDY A OCTAVY. VCELKU NEHODÍCÍ SE MOTOR PRO TOHLE AUTO. NA ČEM SE NEJVÍCE PODEPÍŠE MALÝ VÝKON VERSUS VELKÉ AUTO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 (editace) já tam mám 000000001 a nejde mi to nějak smazat... PO TOM DALŠÍM NASTAVENÍ UŽ TAM MÁŠ SAME NULY? ABY TO NAKONEC NEBYL ŠPATNÝ TERMOSTAT A AUTO SE NEZAHŘEJE A VÍC PAPA. Editováno: 27. Září 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Proměřit činnost sondy. Velmi jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Ten motor se dával do dalších stopadesátimilionů aut. A já jezdím do 6,5l, takže na 9ti litrech bude asi něco špatně. A vypni si CAPS LOCK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 27. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2012 jj přesně...Chtěl bych se zeptat phledně čidla teploty....Ukazatel budíku na teplotu mi ukazuje dobře,ve Vagu mi též ukazuje dobře teplotu schodnou z budíkama....Chtěl bych se zeptat odkud bere ve vagu signál a informaci o teplotě,jestli rovnéž z budíku,nebo z jednotky.....? Je možno,že by to bylo i snímačem?Ale to by asi zase emise byli špatný,ne? Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 A vypni si CAPS LOCK. UNDER, STAREJ SE O SEBE, NE O TO CO MÁM JÁ ZAPNUTO NEBO VYPNUTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 1. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 (editace) Ahoj Oktáváci,tak o víkendu jsem hledal možnou příčinu mého problému...V pátek se potíže stupnovali a už to nedělalo jen občas,ale neustále.(kolísání,zvýšené otáčky,plivání atd) Tak jsem v sobotu vyndal znovu klapku a byla krásná a čistá,sundal jsem kryt co je z boku,vše bylo nádherně čistě a nikde žádný problém,prostě jak když je nová.Tak jsem jí namontoval bezradně znovu na auto.Po nastarování problém přestal,ale jen na chvilku,protože jak jsem měl vyndané konektory od klapky a chtěl jsem nastartovat,tak jednotka vyhodila chybu v OVLÁDÁNÍ ŠRTÍCÍ KLAPKY(PŘERUŠENÍ).Po nahlášení této chyby se problém mého kolísání a cukání plivání přestal.Ale po ujetí cca 30 km,se jednotka rozhodla dát klapku do základního nastavení a problém nastal znovu! Našel jsem si schéma co ovládá elektronicky škrtící klapku a odčtípl jsem to ovládání,aby jednotka neměla spojení s ovládání škrtící klapky a ejhle,auto jede normálně,má plynulý zátah a necuká.Když byla klapka nastavená,tak bylo vyidět,že pri tom habrování,se malinko otvírá a pak spane sama a to automaticky.Odčtípnuté kabely jsou 1,2 na konektoru(ovládání škrtící klapky). Teď nastává dilema???Je to klapkou nebo něčím jiným co způsobuje tohle automatické bezvýznamně naklápění škrtící klapky??? Oktáváci můžete mi ještě poradit? Děkuji Mockrát EDIT: scháním dílenskou příručku na octavia 1.6 55kw.....Nevíte kde bych jí stáhnul? Editováno: 1. Říjen 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Pak asi řídicí jednotka dělá binec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 1. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 to si myslím, že by mohlo být v háji spíše elektronika ve šrtící klapce....Ale nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 (editace) Tak půjč jinou klapku. Já si s tím hrál týden, psalo to závadu 00282 a nakonec jsem tam dal druhou řídicí jednotku a bylo to OK. Editováno: 1. Říjen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 1. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 (editace) mě to nepíše žádnou závadu když je vše zapojené. EDIT: nevíte o někom kdo má škrtící klapku?Nebo kdo měl stejnou závadu a poradí? .... Editováno: 1. Říjen 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Na některém vrakáči si ji můžeš vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 scháním dílenskou příručku na octavia 1.6 55kw.....Nevíte kde bych jí stáhnul? http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 PS: Edituj příspěvky! Tohle není chat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 1. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 nemáte náhodou někdo na prodej klapku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Podívej se na bazos.cz. Nebo zajdi na vrakáč a zkus si to jen vyzkoušet a uvidíš. Jak jsem psal, některá vrakoviště Ti to před tím půjčí na vyzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 10. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Ahoj všichni :-) Tak jsem se rozhodl nakonec pro novou klapku a udělal sem dobře,je po problému teda zatím..Udělal jsem základní nastavení ve Vag a jde jak víno.Ted musím do servisu na seřízení předstihu. Jen se mi nezdá pár informací ve Vagu na monitoringu motoru.Dám sem dnes screenshoty,tak doufám,že mi pár lidí co tomu rozumí poradí např. co to znamená.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 11. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 (editace) Editováno: 11. Říjen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 11. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 11. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Tak a radte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Škoda, žes nanapsal každé jedno slovo do extra příspěvku! Vypadalo by to ještě důležitěji. Příště svůj příspěvek edituj! Děkuji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.