Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak lambda je dobrá,na emisích to je super.Svíčky,kabely,filtr vzduchovej jsou nové.Klapka vyčištěna a znovu nastavena ve Vagu.A stále mám problém ze spotřebou :-//Bojím se trošku přišlápnout pedál,protože by mě to sežralo...Oktáváci,máte nějaký návrh?

Zkus zkontrolovat netěsnosti na výfuku, hlavně vlnovec a spoje plus kat.

Když to prošlo emisemi, tak to má asi výfuk OK ne? Udělej litraž, nedívej se na budíky.

Je přesvědčený, že PP mu ukazuje přesně. Má to změřené.

• Autor

jj přesně...Chtěl bych se zeptat phledně čidla teploty....Ukazatel budíku na teplotu mi ukazuje dobře,ve Vagu mi též ukazuje dobře teplotu schodnou z budíkama....Chtěl bych se zeptat odkud bere ve vagu signál a informaci o teplotě,jestli rovnéž z budíku,nebo z jednotky.....? Je možno,že by to bylo i snímačem?Ale to by asi zase emise byli špatný,ne? Dík za odpověd.

JEN TAKOVÝ POSTŘEH, FELDA S TÍMHLE MOTOREM BERE ASI 7 LITRU A TEĎ POROVNEJ VÁHU FELDY A OCTAVY. VCELKU NEHODÍCÍ SE MOTOR PRO TOHLE AUTO. NA ČEM SE NEJVÍCE PODEPÍŠE MALÝ VÝKON VERSUS VELKÉ AUTO?

já tam mám 000000001 a nejde mi to nějak smazat...

PO TOM DALŠÍM NASTAVENÍ UŽ TAM MÁŠ SAME NULY? ABY TO NAKONEC NEBYL ŠPATNÝ TERMOSTAT A AUTO SE NEZAHŘEJE A VÍC PAPA.

Upraveno od VAG BoBo

Proměřit činnost sondy. Velmi jednoduché...

Ten motor se dával do dalších stopadesátimilionů aut. A já jezdím do 6,5l, takže na 9ti litrech bude asi něco špatně. A vypni si CAPS LOCK.

• Autor

jj přesně...Chtěl bych se zeptat phledně čidla teploty....Ukazatel budíku na teplotu mi ukazuje dobře,ve Vagu mi též ukazuje dobře teplotu schodnou z budíkama....Chtěl bych se zeptat odkud bere ve vagu signál a informaci o teplotě,jestli rovnéž z budíku,nebo z jednotky.....? Je možno,že by to bylo i snímačem?Ale to by asi zase emise byli špatný,ne? Dík za odpověd.

A vypni si CAPS LOCK.

UNDER, STAREJ SE O SEBE, NE O TO CO MÁM JÁ ZAPNUTO NEBO VYPNUTO.
  • Autor

Ahoj Oktáváci,tak o víkendu jsem hledal možnou příčinu mého problému...V pátek se potíže stupnovali a už to nedělalo jen občas,ale neustále.(kolísání,zvýšené otáčky,plivání atd) Tak jsem v sobotu vyndal znovu klapku a byla krásná a čistá,sundal jsem kryt co je z boku,vše bylo nádherně čistě a nikde žádný problém,prostě jak když je nová.Tak jsem jí namontoval bezradně znovu na auto.Po nastarování problém přestal,ale jen na chvilku,protože jak jsem měl vyndané konektory od klapky a chtěl jsem nastartovat,tak jednotka vyhodila chybu v OVLÁDÁNÍ ŠRTÍCÍ KLAPKY(PŘERUŠENÍ).Po nahlášení této chyby se problém mého kolísání a cukání plivání přestal.Ale po ujetí cca 30 km,se jednotka rozhodla dát klapku do základního nastavení a problém nastal znovu! Našel jsem si schéma co ovládá elektronicky škrtící klapku a odčtípl jsem to ovládání,aby jednotka neměla spojení s ovládání škrtící klapky a ejhle,auto jede normálně,má plynulý zátah a necuká.Když byla klapka nastavená,tak bylo vyidět,že pri tom habrování,se malinko otvírá a pak spane sama a to automaticky.Odčtípnuté kabely jsou 1,2 na konektoru(ovládání škrtící klapky).

Teď nastává dilema???Je to klapkou nebo něčím jiným co způsobuje tohle automatické bezvýznamně naklápění škrtící klapky??? Oktáváci můžete mi ještě poradit?

Děkuji Mockrát :kol-32:

EDIT:

scháním dílenskou příručku na octavia 1.6 55kw.....Nevíte kde bych jí stáhnul?

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

Pak asi řídicí jednotka dělá binec.

• Autor

to si myslím, že by mohlo být v háji spíše elektronika ve šrtící klapce....Ale nevím

Tak půjč jinou klapku. Já si s tím hrál týden, psalo to závadu 00282 a nakonec jsem tam dal druhou řídicí jednotku a bylo to OK.

Upraveno od VAG BoBo

• Autor

mě to nepíše žádnou závadu když je vše zapojené.

EDIT:

nevíte o někom kdo má škrtící klapku?Nebo kdo měl stejnou závadu a poradí? ....

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

Na některém vrakáči si ji můžeš vyzkoušet.

• Autor

nemáte náhodou někdo na prodej klapku?

Podívej se na bazos.cz. Nebo zajdi na vrakáč a zkus si to jen vyzkoušet a uvidíš. Jak jsem psal, některá vrakoviště Ti to před tím půjčí na vyzkoušení.

• 2 týdny později...
  • Autor

Ahoj všichni :-) Tak jsem se rozhodl nakonec pro novou klapku a udělal sem dobře,je po problému teda zatím..Udělal jsem základní nastavení ve Vag a jde jak víno.Ted musím do servisu na seřízení předstihu. Jen se mi nezdá pár informací ve Vagu na monitoringu motoru.Dám sem dnes screenshoty,tak doufám,že mi pár lidí co tomu rozumí poradí např. co to znamená.Dík :kol-47:

• Autor
36bea9341006d00646b181b0b73d2b23a26a9dbd.jpg

Upraveno od Wojnar

Škoda, žes nanapsal každé jedno slovo do extra příspěvku! Vypadalo by to ještě důležitěji.

Příště svůj příspěvek edituj!

Děkuji!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.