Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj nenasel jsem tu nic podobne. zajimalo by me jestli se nekde da sehnat ten zadni napis na kufr jen ten pruh jak je na nem oznaceni motorizace ciste jen cervene TDI diky za odpoved.

Vloženo

mají a existuje, ale ne ze škodovky ;)

z Leona, Golfa a jiných koncerňáků, kde je motor ARL, je TDI celočervený...

měl by to být díl číslo 1M0 853 687 a nový cca 350,- :)

Vloženo (editace)

Tj, ale Golf ani Seat nikdy neměl to, co má Škodovka :) na VW Transporter taky mají TDI vše červené, ale to jsou ty velký písmena, který jsou zvlášť na kufru, ne štříbrný pruh pod názvem auta :) viz foto Libero :)

EDIT: tedy pokud nemyslí TDI na kryt motoru. To potom ano, to tam lze dát :)

EDIT2: ne, myslí zadní nápis na kufr :)

Editováno: , autor: mc2uba
Vloženo

začíná se to tu trošku motat :D

úplně přesný, tedy chrom proužek s třemi červenými TDi není, ani v rámci koncernu....co jsem hodil já, je znak TDi z Leona ARL - ten má ty písmena samostatný

PS: jak napsal Kuba, kdyby to chtěl člověk v origo proužku, doladit to barvičkou...jinak v rámci koncernu je nejednoduší sehnat ty tři písmenka z ARL

Vloženo (editace)

kortyzon: osobně bych sundal starý logo FABIA, koupil nové logo FABIA a na pod to dal buď logo viz Jiri92 :) bude to vypadat lépe, než staré logo Fabia a "cizí" nápis TDI :) a když už bys dával tedy to "cizí" TDI, tak bych ho dal jako to má F2 RS, tedy levá strana kufru :)

post-68241-0-05400000-1348897738_thumb.j

Editováno: , autor: mc2uba
Vloženo

tak nakonec vyhralo umisteni na masce docela se mi to libi a vzadu zustalo jen u napisu fabia casem mozna i to zmizi a dam tdi i do zadu. jeste by me zajimalo co byste rikali na predni masku ve stylu staryho golfu gti. teda cernej znak vyrobce kolem masky cervena linka a napis gti cervene u me teda napis tdi. dal bych sem i obrazek jak to asi vypada kdybych vedel jak :D

Vloženo

Hmmm, nevím no .. sice zajímavá kombinace, ale na tvé bílé Fabii by to asi vypadalo divně to červený :) jak sem hodit obrázek? Pod psaním zprávy je tlačítko "použít plný editor" a dole je přidat soubor/fotku, na to klikneš, vybereš v kompu fotku a přidáš :) ale měla by být max rozlišení 1024x790 nebo tak nějak :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...