Hurvajs2 Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Zdarec, jsem dá se říci čerstvým majitelem Roomstera a chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte, co znamená symbol - trojúhelník u teploty na displeji rádia SWING. Pročetl jsem návod k rádiu a zdejší fórum a nikde jsem nic nenašel. Ne že by to byl nějaký zásadní problém, jen mne zajímá k čemu to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Sice nemám radio SWING, takže nemohu sám říct, jestli ten trojúhelník (viz. přiložený obrázek) je stále v této poloze. Pokud by však byl někdy vrcholem trojúhelníka nahoře a někdy vrcholem trojúhelníka dole, mohlo by to znamenat, že teplota má buď vzrůstající tendenci, nebo naopak klesající tendenci. To je ale pouze moje domněnka, nepodložená žádnou zkušeností. Faktem ale je, že návod k radiu SWING, který výrobce auta dodává se o této funkci vůbec nezmiňuje. Ten návod je vlastně jen takové letmé seznámení s přístrojem, na všechny možné funkce si uživatel musí přijít sám. Asi předpokládají, že návody vlastně nikdo nečte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyspf Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Swing mám a myslím, že ten trojúhelník směřuje stále nahoru, ale v tom případě mi nejde do hlavy, proč tam vůbec je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 4. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 S tou teplotou to bylo první, co mne napadlo. Trojúhelník je ale bohužel stále ve stejné pozici, pořád směřuje nahoru. Ještě mne napadlo, jestli to nemá být upozornění, že teplotu i čas má i nahoře na Maxidotu, ale to mi přijde takové nějaké divné, to přeci každý vidí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 (editace) Jestli to nebude takový malý Bermudský trojúhelník á la Škoda Auto. Ale i mě by zajímalo,co to má znamenat. Editováno: 4. Říjen 2012, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Neni to nahodou symbol, ze je CD v mechanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 To ne. Určitě to svítí bez CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Taky kvůli tomu nemůžu spát, ale co, hlavně, že směřuje pořád nahoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecd1 Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Značí venkovní teplotu. Pokud bys měl climatronik tak uvidíš i směrem dolů "vnitřní" a to dokonce dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 4. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 (editace) Tak tomu nerozumím, jak 2x ? Navíc já Climatronic mám a vnitřní teplota tam nikde nastavit nejde Myslím že by nás bylo víc, kdo by třeba na rádiu chtěl vidět vnitřní teplotu a na Maxidotu venkovní... Editováno: 4. Říjen 2012, autor: Hurvajs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecd1 Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Sorry špatně jsem to popsal, šipky jsou do stran (řidič a spolujezdec) viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 4. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Ty kráááso, jak tohle jde dostat do autorádia SWING a co vůbec ty dvě teploty vlevo a vpravo znamenají? A jak tam dostat ty otáčky ventilátoru ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Ty vlevo vpravo budou predpokladam teploty nastavene na dualni klime pro ridice a spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 4. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Aha, takže chápu správně, že abych měl na Swingu všechny tyto údaje, musel bych mít dvouzónový Climatronic ? Já má obyč Climatronic a rádio mi nic takového neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Sorry špatně jsem to popsal, šipky jsou do stran (řidič a spolujezdec) viz foto. no podle fotky toto vypadá na Swing z Octy, tak jestli v tom nebude zakopaný pes a v FII/R toto není, protože tam je jen jednozónová klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 4. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Aha, tak to bude asi tím a proto je v rádiu už z fabriky ten symbol, značící, že jde o venkovní teplotu, protože se používá i pro dvouzónový Climatronic, kde jsou ještě další teploty, tak aby se to odlišilo. Stejně je ale škoda, že nejde někde zobrazit i vnitřní teplota, protože Climatronic jí musí ze senzorů znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 tak, a konečně můžu jít v klidu chrnět..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 5. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skandyman Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 skoda ze ten trojuholnik nejde zmenit aby mi to ukazovala teplotu v ovozidle tiez mam len jednozonovu klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.