Publikováno Říjen 8, 201212 r Ahoj, Mám problém se svým vozítkem feldou 1.3 jednobodovkou, poslední dobou občas nechtěla na volnoběh držet otáčky(většinou jí pomohlo, když jsem na volnoběh přidal trochu plynu a už se většinou udržela) a poslední víkend přestala chtít startovat, startér se otáčí, z výfuku jde plyn, ale nechytne. :-( Můžete mi s tím, prosím, někdo poradit? Děkuji :-)
Říjen 8, 201212 r Autor Dobře, mrknu na to, ještě by mě napadlo, jestli by to nedržení otáček volnoběhu nemohlo být špinavou škrtící klapkou, ale to by dělalo vždy a ne tak při každém druhém vyřazení že? U cívky si myslím, že svoje dílo udělal déšť, před ním startovala bez problémů, ale po něm se jí nechtělo, dnes jsem jí musel trápit docela dlouho i s plynem aby chytla.
Říjen 9, 201212 r Cívka je náchylná na vodu. Chce to mít dobře utěsněný prostor kolem ní. Otáčky většinou dělá klapka, resp. Ti odchází motorek v klapce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.