Chasenus Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Ahoj všem, pořídil jsem čerstvě Superba 2003 1,9 TDi PD 96 Kw, ale bohužel nemá maxidot. Je vůbec možné ho nějak dodělat, ideálně pak namotovat i s FL přístrojovým štítem? Díky za odpovědi. Hledal sem, ale montáž maxidotu jako problematiku jsem tady nikde neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 mam stejny dotaz akorat jsem koupil superba tak se take chci zeptat diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Musíš mít nové budíky a PIN. Pak vyměnit a nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 proč NOVÉ ? jde přispůsobit i použitý, akorát by se měla dodržet motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Myslel jsem nové jako třeba použité s maxidotem a že jen vymění kus za kus než aby je ještě rozdělával. Pro něj snadnější věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 chlapci nebudem vytvarat novu temu .. opytam sa tu ... ked je v aute chladno proste ked auto nieje zohriate.. tak mi maxidot ukazuje pekne a zretelne .. ale akonahle sa zohreje auto tak mi prestava dobre ukazovat maxidot .. v com je chyba ??? ide uz display do vacnych lovist ?? alebo je chyba niekde inde ?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Chyba je v kontaktku toho maxidotu v budíkách. Celkem častá záležitost, mění se to nebo i spravuje prohřátím, ale je lepší dát nový, oprava je na chvíli. Nový vyjde od 1000Kč. Dej si do vyhledávače oprava maxidotu a vyjede Ti tisíc odkazů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 My uz taky toto resili a ano, jde to vymenit, ale jak pises zralok, je potreba k tomu mit i pin. Jinak jestli se musi dodtzet motorizace si jisty nejsem, na to by asi dokazal odpovedet AceVentura. Shanim je na netu taky kde se da, ale zatim jsem nesehnal nejakou rozumnou cenu... Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Tak minimalne nafta a benzin budou mit jiny otackomer, takze bude dobre se drzet toho, aby nove budiky mely cejchovane stupnice stejne jako ty puvodni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 SUP dik mozno kupim druhu pristrojovku facelift .. alebo zmenim podsvietenie a rovno aj maxik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Tak při výměně přístrojovky si dej taky bacha, aby šla nakodovat na Tvůj model. Dá se to i přes vagínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 (editace) Sup 1 pozeral som na tie pristrojovky ale asi zmenim podsvietenie a mam to lacnejsie a nic aspon nemusim menit kodovat a atd... len ten maxik musim zistit ci ho dokazem prepajkovat .. . Ledky nie su problem ale maxik som neskusal.. Editováno: 27. leden 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Maxidot nech radši elektrikářovi, co to dělá, je jich hodně, co dělají přímo maxidoty. Já se dost rejpu do elektra, ale když jsem to měl rozdělané na Audině, tak jsem se na to radši vykašlal. Můžeš to zkusit aspoň prohřát, ideální je na to plynová pájka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 no uvidim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ahoj kluci,tak jsem si koupil budiky vcetne maxidotu bez pinu... kdo to umi sprovoznit?dik Lada jinak je to superb 2003 1.9tdi 74kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 No já to nikdy nědělal, takže mě zajímá postup, tak pak poreferuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Chlapi nejakem kontakt na to kde sehnat novej displej maxidotu? Mám to už necitelny! A stačí jen rozdělat budiky a vyměnit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Pomuze ti motorpower umi to myslim spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 sup1.: tak dneska me pan poslal smsku,ze nema cas.... tak az bude hotove tak to sem vse napisu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Ja myslel jen odkaz na novej displej abych si to prehodil sam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Maxidot oprava Kladno: tel. 605040040 Dělal mi to kdysi na Audině na počkání a pokud nejsi zdejší, myslím, že jde mu poslat celý budíky a on Ti je pošle zpět spravené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Ahoj lidi sorry mozna to tu nekde je ale nejak jsem to nenasel.....Chci si kupovat maxidot budiky a vymenit je za stary ale nevim jestli tam budu mit moje kilometry nebo ty z budiku?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) Vetsinou se to da upravit po vymene cca do 100 km Editováno: 9. Září 2014, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 A zvladnul by to nekdo prehodit a nastavit moje km??? Okoli Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco353 Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli je tu někdo z Ostravy kdo by za rozumnou cenu vyměnil budíky za maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.