baurak Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Jeneburg to daval ted nedavno do dveri a rikal ze good.. ted ho sere ze slysi rachot z kufru.. jediny co me na to neni jasny jestli nahodou ten material ten zvuk i nepohlcuje...sice tlumi hluk z venku ale jak je to se zvukem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Kluci je lepsi reseni ta pena co ma ROMTA nez to polepit tou hlinikovou folii? Ta pena je Mirelon, dava se vetsinou pod plovouci podlahy, nesaje vodu, tlumi... myslim, ze idealni material.. hlavne za par Kc... jinak jsem pouzil tl. 5mm... chtel jsem neco co by splnilo ucel a nebylo tak drahy... Super nápad jedu do stavebnin Pujdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Noo, myslím, že Mirelon není ono. Sice odtlumí hluk, ale nezabrání rezonanci dveří, protože není přilepen po celé ploše!!!!!! Když už to rozděláte, tak tam dejte co tam patří....1500,- za oboje dveře a 5. dveře ( na kombi) není tolik a vyšlo mi to na vnější i vnitřní plechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Noo, myslím, že Mirelon není ono.Sice odtlumí hluk, ale nezabrání rezonanci dveří, protože není přilepen po celé ploše!!!!!! Když už to rozděláte, tak tam dejte co tam patří....1500,- za oboje dveře a 5. dveře ( na kombi) není tolik a vyšlo mi to na vnější i vnitřní plechy. Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 no tak to ja nakoupim jeste tecsound a uvidim co s tim asfaltem, nejak to zkombinuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Chlapi, poraďte jaké úpravy provést na předních dveřích, aby to slušně hrálo.Výměna reproduktorů je mi jasná. Může tam zůstat ta fólie? Uvítám foto. Dík JJ, je to jen otazka kolik do toho chces investovat... jinak bych osobne zacal u dveri - "trosku" vytlumit, pak nejake jine podlozky pod reproduktor, hlavne ne ty plastovy shity co tam jsou... reknu ti, ze i s origo radiem a origo reprakama tu zmenu podstatne poznas:-)) No a pokud jsou penize, tak bych pokracoval - repro, kabely... treba i nove radio:-)) I za malo penez se par upravicek necha udelat... rozhodne nemusis dvere tlumit materialama v radek stovek Kc/m2... nemusis kupovat podlozky pod repro za 700,-Kc... hodim ti sem foto, jak jsem udelal predni dvere ja:-) investice, kdyz to prezenu, 250,- Kc ... Jinak mam takhle udelany vsechny dvere, vcetne patych a samozrejme komplet kufr... pokud to chces udelat precizne, pocitej, ze to zabere docela dost casu... ja jsem si s celym autem hral skoro cely tyden... delal jsem to predevsim kvuli hluku v aute, odstraneni "pazvuku" ze dveri a take samozrejme kvuli muzice... predni repro jsem zatim nechal origo, ale tu zmenu poznas i tak.. take planuju , ze koupim nove, ale vsechno postupne podle financi... fakt je, ze ta prace za to stala!! No ty jsi pěkný kutil takhle si zprznit auto za který jsi dal několik set tisíc a nehodláš dát pár stokorun do úpravy?Zapoměň na to, že toto je řešení s kterým v budoucnosti obstojíš.Mirelon ti bude držet vhkost, která se bude držet za ním a co asi bude následovat?Proč asi výrobce těchto tlumících materiálů klade důraz na velmi pečlivé přilepení tak aby bylo zabráněno vniknutí vlhkosti mezi plech dveří a tlumící materiály. Proč se tak všichni bráníte Dynamatu když plát skoro na celé dveře stojí 850,- no dál to již ponechám bez komentáře...každý dle svého rozumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlup Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Nazdar pánové mam combika a chci vyměnit zadní repro za něco lepšího myslíte že http://www.autoradia.sk/product_info.php?c...8feade746e31f39 jsou kvalitní a hlavně jestli se mi tam vejdou. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Pokud máš combi tak do zadu se ti vejdou repro o rozměru 4x6" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Presne tak ale jinak ke znacce Infinity .. s ni urcite chybu neudelas !!! M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Přední dveře 2 Vypadá to dobře. Nepoteče voda na reprák nebo za ním máš folii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 romta: co to mas presne za matros ze bych to taky testnul...za ty penize to neni spatna vec je to určitě mirelon včera jsem ho daval pod plovoucí podlahu, dělá se to myslím v tloušťce 3 a 5mm možná víc.. koupit jde v každým baumarktu nebo stavebninách.. taky do toho tlumení půjdu. Zdravím Rtg 61 rozhodně to vytlum. Dělal jsem to tento víkend miralonem 5mm s hliníkovou folíí + podložky a rozdíl mě fakt překvapil. A to tam mám origo repro. P.S. Tempomat OK v sobotu jedu do Prahy to bude jízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romta Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Chlapi, poraďte jaké úpravy provést na předních dveřích, aby to slušně hrálo.Výměna reproduktorů je mi jasná. Může tam zůstat ta fólie? Uvítám foto. Dík JJ, je to jen otazka kolik do toho chces investovat... jinak bych osobne zacal u dveri - "trosku" vytlumit, pak nejake jine podlozky pod reproduktor, hlavne ne ty plastovy shity co tam jsou... reknu ti, ze i s origo radiem a origo reprakama tu zmenu podstatne poznas:-)) No a pokud jsou penize, tak bych pokracoval - repro, kabely... treba i nove radio:-)) I za malo penez se par upravicek necha udelat... rozhodne nemusis dvere tlumit materialama v radek stovek Kc/m2... nemusis kupovat podlozky pod repro za 700,-Kc... hodim ti sem foto, jak jsem udelal predni dvere ja:-) investice, kdyz to prezenu, 250,- Kc ... Jinak mam takhle udelany vsechny dvere, vcetne patych a samozrejme komplet kufr... pokud to chces udelat precizne, pocitej, ze to zabere docela dost casu... ja jsem si s celym autem hral skoro cely tyden... delal jsem to predevsim kvuli hluku v aute, odstraneni "pazvuku" ze dveri a take samozrejme kvuli muzice... predni repro jsem zatim nechal origo, ale tu zmenu poznas i tak.. take planuju , ze koupim nove, ale vsechno postupne podle financi... fakt je, ze ta prace za to stala!! No ty jsi pěkný kutil takhle si zprznit auto za který jsi dal několik set tisíc a nehodláš dát pár stokorun do úpravy?Zapoměň na to, že toto je řešení s kterým v budoucnosti obstojíš.Mirelon ti bude držet vhkost, která se bude držet za ním a co asi bude následovat?Proč asi výrobce těchto tlumících materiálů klade důraz na velmi pečlivé přilepení tak aby bylo zabráněno vniknutí vlhkosti mezi plech dveří a tlumící materiály. Proč se tak všichni bráníte Dynamatu když plát skoro na celé dveře stojí 850,- no dál to již ponechám bez komentáře...každý dle svého rozumu Zprznit auto?? Blbost... Kdykoliv to co jsem udelal muzu dat pryc a bez problemu... Vlhkost ve dverich je normalni a je tam stale, ta stejne steka i po tvem Dynamatu dolu do dveri, kde jsou otvory a vyteka ven... material neni prilepen celou plochou a nebude drzet vodu... tenhle material take vodu nesaje... a jestli si myslis, ze Dynamat prilepis tak, aby ani za nim nevznikla zadna vlhkost tak je to blbost.... leda, ze bys mel nejakej patent a lepil to vakuove :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romta Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Přední dveře 2 Vypadá to dobře. Nepoteče voda na reprák nebo za ním máš folii? Za reprakem neni zadna folie... a ani byt nesmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romta Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Noo, myslím, že Mirelon není ono.Sice odtlumí hluk, ale nezabrání rezonanci dveří, protože není přilepen po celé ploše!!!!!! Když už to rozděláte, tak tam dejte co tam patří....1500,- za oboje dveře a 5. dveře ( na kombi) není tolik a vyšlo mi to na vnější i vnitřní plechy. Mozna Mirelon neni ten "spravny" material, ale svuj ucel splni.. i dvere prestaly rezonovat... a v aute je klidek... ted je hlavne slyset hluk od motoru a prednich kol... udelal jsem i takto cely kufr vcetne podbehu... a vysledek je znat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romta Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jinak na materialy Mirelon muzete mrknout tady www.mirelon.com ... samozrejme je nikomu nenutim.. jen pro informaci, delaji se i s AL folii a i samolepici.. na ceny jsem se ale nedival... ja jsem koupil 5mm tl. sire 1,5m za 70,-/m. Stacilo mi 7bm a jeste dost zbylo... Jinak cele auto (material na 5xdvere + kufr + oboustranna paska + samolepici paska) me vyslo na radove 1.200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romta Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 romta: co to mas presne za matros ze bych to taky testnul...za ty penize to neni spatna vec je to určitě mirelon včera jsem ho daval pod plovoucí podlahu, dělá se to myslím v tloušťce 3 a 5mm možná víc.. koupit jde v každým baumarktu nebo stavebninách.. taky do toho tlumení půjdu. Zdravím Rtg 61 rozhodně to vytlum. Dělal jsem to tento víkend miralonem 5mm s hliníkovou folíí + podložky a rozdíl mě fakt překvapil. A to tam mám origo repro. P.S. Tempomat OK v sobotu jedu do Prahy to bude jízda jj, Vytlum to at uz to udeles cimkoliv... dle tveho rozhodnuti... zatim i ja mam zatim vepredu origo repro a vysledek je znat! Samozrejme podlozky pod repro jsou nutne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 romta: co to mas presne za matros ze bych to taky testnul...za ty penize to neni spatna vec je to určitě mirelon včera jsem ho daval pod plovoucí podlahu, dělá se to myslím v tloušťce 3 a 5mm možná víc.. koupit jde v každým baumarktu nebo stavebninách.. taky do toho tlumení půjdu. Zdravím Rtg 61 rozhodně to vytlum. Dělal jsem to tento víkend miralonem 5mm s hliníkovou folíí + podložky a rozdíl mě fakt překvapil. A to tam mám origo repro. P.S. Tempomat OK v sobotu jedu do Prahy to bude jízda jj, Vytlum to at uz to udeles cimkoliv... dle tveho rozhodnuti... zatim i ja mam zatim vepredu origo repro a vysledek je znat! Samozrejme podlozky pod repro jsou nutne... Nerekl bych, ze by se jednalo az o takovou nutnost, rikam na rovinu: rozdil jsem s podlozkama z plastu a mdf skoro nepoznal... Rekl bych k tomu sugesce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Noo, myslím, že Mirelon není ono.Sice odtlumí hluk, ale nezabrání rezonanci dveří, protože není přilepen po celé ploše!!!!!! Když už to rozděláte, tak tam dejte co tam patří....1500,- za oboje dveře a 5. dveře ( na kombi) není tolik a vyšlo mi to na vnější i vnitřní plechy. Mozna Mirelon neni ten "spravny" material, ale svuj ucel splni.. i dvere prestaly rezonovat... a v aute je klidek... ted je hlavne slyset hluk od motoru a prednich kol... udelal jsem i takto cely kufr vcetne podbehu... a vysledek je znat... Tak jsem trochu nepochopil ceho si tim "tlumenim" chtel docilit. Muzes mi napsat co si myslis, ze tim tlumenim mas ziskat? Nechapej to spatne ale podle me si vubec nepochopil proc se to auto tlumi. Jsou ruzny moznosti tlumeni ale mirelon vazne ne :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romta Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 Noo, myslím, že Mirelon není ono.Sice odtlumí hluk, ale nezabrání rezonanci dveří, protože není přilepen po celé ploše!!!!!! Když už to rozděláte, tak tam dejte co tam patří....1500,- za oboje dveře a 5. dveře ( na kombi) není tolik a vyšlo mi to na vnější i vnitřní plechy. Mozna Mirelon neni ten "spravny" material, ale svuj ucel splni.. i dvere prestaly rezonovat... a v aute je klidek... ted je hlavne slyset hluk od motoru a prednich kol... udelal jsem i takto cely kufr vcetne podbehu... a vysledek je znat... Tak jsem trochu nepochopil ceho si tim "tlumenim" chtel docilit. Muzes mi napsat co si myslis, ze tim tlumenim mas ziskat? Nechapej to spatne ale podle me si vubec nepochopil proc se to auto tlumi. Jsou ruzny moznosti tlumeni ale mirelon vazne ne :-). Tak myslim, ze jsem pochopil proc...:-) akorat jsem na "to" sel jinak... co jsem chtel, toho jsem dosahl, tzn. snizeni hluku v aute, lepsi zvuk prednich repro, rezonance a vubec vrzani plastu a plechu ve dverich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romta Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 romta: co to mas presne za matros ze bych to taky testnul...za ty penize to neni spatna vec je to určitě mirelon včera jsem ho daval pod plovoucí podlahu, dělá se to myslím v tloušťce 3 a 5mm možná víc.. koupit jde v každým baumarktu nebo stavebninách.. taky do toho tlumení půjdu. Zdravím Rtg 61 rozhodně to vytlum. Dělal jsem to tento víkend miralonem 5mm s hliníkovou folíí + podložky a rozdíl mě fakt překvapil. A to tam mám origo repro. P.S. Tempomat OK v sobotu jedu do Prahy to bude jízda jj, Vytlum to at uz to udeles cimkoliv... dle tveho rozhodnuti... zatim i ja mam zatim vepredu origo repro a vysledek je znat! Samozrejme podlozky pod repro jsou nutne... Nerekl bych, ze by se jednalo az o takovou nutnost, rikam na rovinu: rozdil jsem s podlozkama z plastu a mdf skoro nepoznal... Rekl bych k tomu sugesce! Samozrejme jsem zkousel repro s podlozkou a bez... bohuzel pri nekterych frekvencich ta origo podlozka proste rezonovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 romta: co to mas presne za matros ze bych to taky testnul...za ty penize to neni spatna vec je to určitě mirelon včera jsem ho daval pod plovoucí podlahu, dělá se to myslím v tloušťce 3 a 5mm možná víc.. koupit jde v každým baumarktu nebo stavebninách.. taky do toho tlumení půjdu. hmm tak to asi testnu Jeneburg to daval ted nedavno do dveri a rikal ze good.. ted ho sere ze slysi rachot z kufru.. moc ftipne....chce to radio vic nahlas :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Ja udelal vsechno krome kufru zatim, a je fakt, ze nejvetsi kraval jde fakt z kufru, je to dost znat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Ty jo vy mě serete tak teď fakt nevím co tam dát. Asi se na to vyseru a dám tam ten tvrdej igelit co jsme dávali na střechu stejně to nechci lepit zevnitř, žádnou rezonanci plechu jsem nezaznamenal. Udělám uzavřenou ozvučnici co jsem někde četl a peču na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Doporucil bych jednu vec. Zabrouzdejte nekdy na forum: www.autohificlub.cz a zeptejte se tam na tlumeni "Mirelon". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 (editace) Doporucil bych jednu vec. Zabrouzdejte nekdy na forum: www.autohificlub.cz a zeptejte se tam na tlumeni "Mirelon". a kde to tam máme jako hledati nějako tam toho moc není jen pár keců že je to na prd,ale žádný skutečně podstatný důvod proč to tak je sem tsm nenašel. Editováno: 14. Září 2006, autor: Borg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.