Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Starej SUP mi to dělal taky. Nakonec jsem usoudil (možná chybně), že se jedná o problém s větším rozvorem kol (nesedí přesně do vyjetejch kolejí jako mi seděla Octa) nebo moc široký gumy (opět nesedí do úzkejch kolejí). Otázka zní . jsou všechny vyjetý koleje normovaný a tudíž mají stejnej rozměr? :help:;)

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Pokud máš dobré tlumiče, tak to bude gumama. já jezdil na 205/55 R16 a ted jsem dal 225/45/R17 a je to teda znatelný rozdíl na nerovnoistech a v kolejích to plave dost, ale za to na pěkných cestách je to v poho.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

taky, přivezl jsem si před 2 dny svého krasavce, mam tam 225/45 17 Michelinky a v kolejich to plave no ... ale da se to .. na zimu tam hodim asi radsi mensi 16 205..

• o 4 týdny později...
Vloženo

Na leto mam gumy 225/45 a auto na nich dost plave, ale kdyz prezuju na zimni 205/55 16 tak se to dost uklidni a hlavne se neskutecne zvysi komfort jizdy a neni citit projeti kazdeho sebemin propadleho kanalu...

Vloženo

Chlapi, mám 225/45 R17 pneu a plave mi to taky...je to přeci koráb, tak musí plavat :palec2: ne?To vůbec neřeš! :)Jinak neprodávat!!! Superb je při dnešním výběru dobrá volba (toť můj názor) a to jsem jich měl ;)

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...