Publikováno Říjen 15, 201212 r Prosím Vás,poraďte mi-mám Fábiu1.2,AZQ,47kW,2004,:na vag-com mi zobrazilo túto chybu/vid obr./Kde mám hľadať v aute chybu?
Říjen 15, 201212 r Nejsem si na 100% jistý, ale myslím, že jsi při tankování pistolí zmačknul odzdušnovací ventyl nádrže. Je to sporadické, tak bych smazal chybu a počkal, jestli se to objeví znovu. Ale nejsem si 100% jistý, radši počkej na odpověď někoho zkušenějšího
Únor 15, 201411 r Ahoj, měl bych na vás prosbu: pod tímto kódem se také skrývá tato možná závada: Canister Purge Solenoid Valve (N115). Je tento ventil někde na fábii I 1,4 16V anebo se to týká jiné motorizace vozu? Mělo by se jednat o palivovou soustavu a zde vím pouze o ventilu N80.
Únor 21, 201411 r Na internetu jsem se dočetl, že tento ventil N115 se nachází u hydraulického uložení motoru pro Audi, takže to nebude mít s fábií nic společného a nejspíš mě nemine výměna nádobky s aktivním uhlím. Ještě by to mohla být N80, ale protože jsem přeplňoval, tak to bude asi tou nádobkou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.