Publikováno Říjen 15, 201212 r zdar lidi, chci kvůli nabití plně odpojit baterii v svém Supu 2009 125 kW elegance (skoro všechny výbava) a chci si před tím ověžit zda při zpětném připojení nebude nějaký problém. přežije Superb 2 dny bez elektriky? určitě ano co ale potom budu oživovat: předpokládám že : - ovládání oken - palubní hodiny co ještě? - Columbus se chytí sám bez kodů jak byly u starších rádií? - palubní jednotky nebudou nadávat? - asi se smaže paměť sedaček ne? díky za postřechy a hlavně praktické zkušenosti.
Říjen 15, 201212 r Beru to podle mého supa I. Podle mě budeš muset zadat kód k rádiu a nastavit hodiny. Paměť sedačky mi zůstane uložená.
Říjen 15, 201212 r Ja jsem vcera odpojil baterku, protože se mi totalne sek columbus, vubec nereagoval. Nastesti to pomohlo. Svitila pak kontolka volantu, esp a pneu, ale ty po 10 metrech všechy zhasly. Ale nejde mi ovladani radia na volantu tedy jen ty šipky a maxidot neukazuje navigaci a stav radia. Co s tim?? Upraveno Říjen 15, 201212 r od lada
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.