Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem dnes zjistil, že mi netopí sup... Zajímavé je, že když nastavím teplotu na max., vychrlí se na mě vřelý vzduch, ale když to snížím z max třeba jen o 1 stupeň, vzduch jde studený... Je to divný, ale je to tak... Napadá vás něco kamarádi...? PS: Diag mi ukazuje už od počátku co mám supa něco s klimou, ale jedná se o klapky nebo tak něco... Klima ale funguje celou dobu normálně a topení taky nikdy nezlobilo... budu vám velmi vděčný za jakýkoliv postřeh.

Jára

Jardo klapky to píše i mě. Vymaž chyby a udělej autotest klimy přes akční členy. Pokud proběhne, ještě klapky chodí. Pokud ne, bude zřejmě vadná ta co mísí teplej a studenej vzduch.

Ještě prověř jestli není zavzdušněný topení. Sundej dekl pod oknem a mezi baterkou a posilovačem je takovej vlnovec. Pod ním jsou hadice radiátoru. Jsou obě stejně horké? Odvzdušňuje se tou levou a to stažením o kus z trubky - je v ni direčka.

Já mám trošku jiný podobný problém. Zapnu po ránu klimu a vždy mi po pár minutách foukal teplý vzduch, vždy jedu na AUTO, ale teď to trvá cca 10-15 min než začne teplý vzduch foukat. Po cestě domů z práce jsem zapl ECON na 28 a hned po minute dvou zacal foukat teply vzduch. Byl jsem zvykly na auto a ze jsem tim i topil ( chyba já vím ) :D ale chtěl bych tento problém vyřešit. Je málo chladícího média? nebo v čem to může být? Děkuji

No tak ráno to zase trvalo nevím jestli je to normalni nebo si delam stavy sám a je to jen muj pocit :(

Zkus ráno po pár km sáhnout na chaldič. Pokud bude teplý, je vadný termostat. To by vysvětlovalo proč to netopí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.