misiak242 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Zdravím páni, chystám sa výmenu zadných nábojov, a pri prezeraní cien dielov som narazil na maticu naboja a čo ma trápi je akým klúčom resp. prípravkom sa táto matica povoluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 zeby klucom??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) tuším 32 dvanáctihran, golový ořech, já to povoloval klíčem, vyhnutý. Editováno: 15. Duben 2012, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagmarka Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Mne by zase zajímalo jakou silou tuto matici dotáhnout a na co si dát pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 góla 30 "tisíchran" uťahovací moment 70Nm+30° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagmarka Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Ještě jeden dotaz, může se použít stará matka anebo musí být pokaždé nová? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 výrobca (ŠA) predpisuje vymeniť,ale v niektorých nových ložiskách ich tam aj výrobca dodáva,ale ak použiješ starú nič sa nestane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Kedze ide o samoistiacu maticu, mala by sa zakazdym davat nova... ak by som chcel usetrit a dat tam staru, zaistil by som ju minimalne pripravkom na lepenie zavitov.... osobne by som dal novu, nie je az tak draha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Matica sa dava vzdy nova. Nova matica stoji 4 Eura,100kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Ahoj, mám dotaz. Jak složitý je vyměnit ložiska (celé náboje) na Fábce? Mám vzadu kotouče. Co je k tomu potřeba? Něco jsem si tu přečetl ale moudrej nejsem. Manuálně zručnej asi jsem ale pokud je potřeba speciální nářadí, tak k tomu přístup nemám. Dále mám dotaz k ruční brzdĕ. Občas mi zůstane viset na levé straně. Ťuknul jsem do toho táhla na třmenu a pak odskočil. Dá se nějak promazat anebo je závada jinde? Dík za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 (editace) ložisko (náboj) vymeníš jednoducho.. -zhodiť koleso -odmontovať brzd.strmeň ako pri výmene brzd.doštičiek -zhodiť brzd.kotúč -zhodiť tú plechovú krytku z náboja -povoliť stredovú maticu (30-ka góla tisíchran) -rukou stiahneš náboj dolu -montáž opak demontáže..uťahovací moment náboja 70Nm+30° Editováno: 17. Říjen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Dík, takže se do toho asi pustím sám. Ještě se zeptám na brzdu dá se to nějak promazat nebo nějak rozebrat a vyčistit? Občas mi visí. Lanka budou ok myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 aj mne momentálne visí ..sranda musí byť a teraz k brzdám... tu http://forum.skodaho...__fromsearch__1 prvé 2 príspevky (nezľakni sa,je to síce Octávia 1,ale princíp ten istý) asi než rozobrať ten strmeń ti neostane.. ...priložím ti pár fotiek z DP Fab1,aby si mal ako taký prehľad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) Pokud josu třmeny starší, tak třmen rozebrat, zrepasovat ( výměna těsnění , očištění orezlý hřídelky ) , když to nepomůže, tak jsem se dočetl, že se dá namontovat pružinka, která vrací zpětten vyběhanej bazmek - šnek. Pružiny viz. příspěvek od KIBIHO Editováno: 18. Říjen 2012, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Ahoj,tak jsem mrkal na odkaz k těm pružinkám z OII které se používaji,hledal je v obchodech na netu,ale nenašel. Poradí někdo kde je koupit? Nebo jít rovnou do škoda servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) http://www.cc-autodi...a-rucni-brzdy-1 http://www.cc-autodi...a-rucni-brzdy-2 http://www.autodilyhh.cz/pruzina-rucni-brzdy-prava-1k0615296 http://www.autodilyhh.cz/pruzina-rucni-brzdy-leva-1k0615295?brand=0 Editováno: 18. Říjen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Dík libero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 jj, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZWasabi74 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Dík moc za pomoc. Teď sice nejsem doma mám dovolenou ale pak si to nastuduju. Ještě jednou dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Pánové prosím vás ti co mají zadní kotoučovku a mají na nich ůpravu s tou pružinou z OII kterou popisoval kibi,nemohli by jste dát fotečku jak je ta pružina přesně zaháknutá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 http://www.briskoda.net/forums/topic/137832-handbrake-cable-issue-on-my-vrs/page__st__30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Dík libero super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow2410 Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Ahoj, chci se zeptat jaký typ ložisek mám použít viděl jsem ceny od 500 do 2000kč takže se ptám jaký je v nich rozdíl jasný že je tam napsaný výrobce čína-vika, nebo MAR, fag, výroba evropská unie, tak jaký? Zase si myslím že nejdražší neznamená nejlepší. Tak co by jste použili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidspace Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) Ja mam otazku.nikde som si to zatial nevsimol....vzadu mam bubny a nemam ABS,ale kupil som lozisko ktore ma magneticky pruzok pre ABS alebo senzor otacok kolesa....moja otazka je musim dat ten pruzok dole kedze je to asi 3-4 mm rozdiel alebo ho tam mozem nechat a namontovat na auto kde abs neni a nic sa neudeje? Diky za odpoved. Editováno: 6. Duben 2013, autor: davidspace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.